Reisverzekering België


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor België?

Gaat u shoppen in Antwerpen of genieten aan de Belgische kust? Ons buurland België heeft veel te bieden. Lekkernijen als chocola, Vlaamse frieten en Luikse wafels, maar ook veel bezienswaardigheden. Gaat u op vakantie naar ons buurland? U kunt uw trip goed verzekeren met een Reisverzekering België. Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit een:

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Wintersport of onderwatersport in België?

Gaat u op wintersport in België? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor ‘hulpverlening’ en ‘ongevallen’ uit het basispakket van de reisverzekering.
De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport. U kunt de Medische kosten op reis wel meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer.

Uw reis naar België annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!