Reisverzekering Azië


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor Azië?

Of u nu een lange rondreis door Nepal gaat maken, een reis langs de Maleisische eilanden of een strandvakantie op Bali gaat houden. Met de Reisverzekering van Centraal Beheer kunt u met een gerust hart op reis in Azië.

Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit een:


Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg in Azië? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Goed verzekerd op reis in Azië

Voor uw reis naar Azië kiest u voor een reisverzekering met werelddekking. Deze verzekering geldt zodra u uw woning verlaat, totdat u weer terug bent van uw reis. De reisverzekering heeft een uitgebreid basispakket met dekkingen voor bagage, ongevallen en hulpverlening.

Onderwatersport in Azië?

Gaat u snorkelen en duiken in Azië? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor ‘hulpverlening’ en ‘ongevallen’ uit het basispakket van de reisverzekering. De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport. U kunt de Medische kosten wel meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer.

Uw reis naar Azië annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!