Overlijdens­risico­verzekering met vaste premie

Financiële zekerheid voor uw nabestaanden

  • Vanaf € 1,30 per maand
  • Makkelijk online afsluiten
  • Snelle medische acceptatie
U maakt deze berekening voor de vaste premie
hero overlijdensrisicoverzekering
8,5*
Dit cijfer geven onze klanten

Wanneer kiest u een vaste premie?

Bij een overlijdens­risico­verzekering met een vaste premie, betaalt u elke maand dezelfde premie. Vindt u het prettig om tijdens de hele looptijd dezelfde premie te betalen? Dan kiest u een overlijdens­risico­verzekering met vaste premie.
Naar verschil vaste en variabele premie

Over onze Overlijdens­risico­verzekering (ORV) met vaste premie:

Elke maand dezelfde lage premie

U betaalt iedere maand dezelfde lage premie. Dat is wel zo duidelijk.

Makkelijk online afsluiten

Afsluiten doet u makkelijk online. En u kunt uw verzekering altijd aanpassen zonder kosten.

Snelle medische acceptatie

We verzekeren vaak ook bij een chronische ziekte of gevaarlijk beroep. Vul online de gezondheidsverklaring in en u weet meteen of u verzekerd bent.

Verzekerd in onze Overlijdens­risico­verzekering

Na het invullen van de gezondheidsverklaring bent u bij ons direct verzekerd met de voorlopige dekking. Dit kost u niets.

Verzekerd

  • Als de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Het verzekerde bedrag bepaalt u zelf. U kiest een verzekerd bedrag tussen € 10.000,- en € 2.000.000,-. U bepaalt ook zelf aan wie wij moeten uitkeren.
  • Ook als u een gevaarlijk beroep heeft of aan een gevaarlijke sport doet.
  • Als de verzekerde kort na de aanvraag overlijdt door een ongeval en de verzekering nog niet is ingegaan. Dat noemen we een voorlopige dekking.

Niet verzekerd

  • Wij keren niet of minder uit als u niet eerlijk bent over uw gezondheid. Of als u rookt en premie betaalt voor een niet-roker.
  • Bij zelfdoding binnen 2 jaar na het afsluiten van de verzekering.
  • Vanaf de einddatum van de verzekering. Wij keren dan niet meer uit.
Lees het informatiedocument om onze Overlijdens­risico­verzekering te vergelijken met andere aanbieders.
Informatiedocument

Uw premie bekijken
In een paar stappen weet u de hoogte van uw premie.

U maakt deze berekening voor de vaste premie

In een paar stappen verzekerd

We helpen u bij samenstellen van uw verzekering. En geven u informatie over uw opties. U kiest het verzekerd bedrag, de looptijd, de verzekerings­vorm en of u alleen uzelf of ook iemand anders verzekert. U ziet daarna wat uw premie wordt. U kunt de verzekering dan direct aanvragen.
De overlijdens­risico­verzekering keert uit als u overlijdt binnen de looptijd. Daarom willen we meer weten over uw gezondheid. U vult hiervoor online de gezondheidsverklaring in. Binnen 2 werkdagen na het aanvragen van uw verzekering ontvangt u hiervoor de inloggegevens via SMS. Verzekert u uzelf en iemand anders? Dan vult u allebei een gezondheids­verklaring in. Na het insturen van de gezondheids­verklaring bent u meteen verzekerd met de voorlopige dekking. U betaalt hiervoor geen premie.
De verzekerde ziet meteen na het invullen van de gezondheids­verklaring of hij of zij verzekerd kan worden. Soms is er meer informatie of een medisch onderzoek nodig. We nemen dan contact met u op. Verzekert u 2 personen op 1 polis? Dan kan de verzekering alleen doorgaan als u allebei medisch bent goedgekeurd.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Vul uw postcode of woonplaats in

Zoek Adviseur