Actievoorwaarden

In deze actievoorwaarden hebben we het over ‘u’ en ‘wij’.

U vraagt op 1 dag 2 overlijdensrisicoverzekeringen aan bij Centraal Beheer. U wilt gebruikmaken van de actie ‘2e persoon geen afsluitkosten overlijdensrisicoverzekering’.

Wij zijn Centraal Beheer. Wij organiseren deze actie voor klanten die op 1 dag 2 overlijdensrisicoverzekeringen aanvragen.

  1. De actieperiode loopt van 5 april 2020 tot en met 5 juli 2020. Om gebruik te maken van deze actie, moeten de 2 aanvragen op hetzelfde adres en op dezelfde dag gedaan worden. En door ons per e-mail aan u bevestigd zijn.
  2. Worden beide aanvragen geaccepteerd? Dan brengen we alleen de afsluitkosten van de verzekering die als 1e wordt geaccepteerd in rekening. U ontvangt 40 dagen na de ingangsdatum een factuur van € 69,-. U ontvangt geen factuur voor de 2e verzekering.
  3. U kunt per huishouden 1 keer deelnemen aan deze actie.
  4. Wij hebben het recht om de afsluitkosten alsnog in rekening te brengen als niet is, of wordt voldaan aan de actievoorwaarden. Of in geval van misbruik.
  5. Deze actievoorwaarden zijn bepaald op 27 februari 2020. Wij mogen deze actie zonder aankondiging eerder stoppen. En we kunnen de actievoorwaarden op ieder moment wijzigen. Wij publiceren de nieuwe actievoorwaarden dan op www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/overlijdensrisicoverzekering/.
  6. Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘2e persoon geen afsluitkosten’. Als u meedoet zijn deze actievoorwaarden op u van toepassing.
  7. Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.