Motorverzekering

Verzekerd van een goede rit

  • Accessoires standaard meeverzekerd (bij WA+ en All Risk)
  • Tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal (bij WA+ en All Risk)
  • Uitstekende service en schadeafhandeling
Binnen 1 minuut berekend
test

Stel eenvoudig uw motorverzekering samen 

Bij ons kunt u kiezen uit 3 Motorverzekeringen: WA, WA+ of All Risk. En u kunt uw motorverzekering eenvoudig uitbreiden met extra aanvullende dekkingen. Zo stelt u eenvoudig uw eigen motorverzekering samen die past bij uw situatie. En gebeurt er iets onderweg? Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. In heel Europa.

U heeft invloed op de premie van uw Motorverzekering

U betaalt minder als u kiest voor een eigen risico.

Kies de motorverzekering die bij u past

WA

Onze meest eenvoudige Motorverzekering

WA+

Verzeker ook schade aan uw eigen motor

All Risk

Onze meest uitgebreide Motorverzekering

Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand storm en natuur
Aanrijding en vandalisme
Meer over WA
In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Motorverzekering. Met het informatiedocument kunt u onze Motorverzekering makkelijk vergelijken.

Dit kunt u ook verzekeren

U kunt uw Motorverzekering zelf uitbreiden met 1 of meer van deze verzekeringen. 

U houdt uw no-claimkorting als u 1 schade per jaar meldt. Wij betalen dan uw schade. Uw no-claimkorting en uw premie veranderen niet. Uw aantal schadevrije jaren verandert wel.

Wat is no-claimkorting?

U krijgt korting op de premie van uw Motorverzekering als u geen schade meldt. Hoe meer jaren u zonder schade rijdt hoe hoger de korting die u krijgt. Dit heet de no-claimkorting of de Bonus Malusalus korting. 

In de Bonus Malus tabel ziet u hoeveel korting u krijgt

De tabel heeft 20 treden. Uw aantal schadevrije jaren bepalen op welke trede u begint. U krijgt maximaal 75% korting op uw premie.

Meldt u een jaar geen schade? Dan stijgt u een trede op de ladder. Meldt u wel een schade? Dan daalt u op de ladder en krijgt u minder korting.
Over No-claimbeschermer
Pechhulp Nederland verzekert u van hulp bij pech met uw motor. Dag en nacht. Ook als u pech krijgt in uw eigen woonplaats. Wij regelen snel hulp. En we betalen die hulp.
Over Pechhulp Nederland
Hulpverlening buitenland verzekert u van hulp bij pech met uw motor in Europa. Dag en nacht. Wij regelen snel hulp. En we betalen voor die hulp. Lukt het ons niet om ervoor te zorgen dat u binnen 2 werkdagen weer veilig kunt rijden? Dan kijken wij samen met u naar een goede oplossing. Wij huren bijvoorbeeld een andere motor voor u. Of we regelen dat u een nacht in een hotel kunt slapen.
Over Hulpverlening buitenland
Een ongeluk, u moet er niet aan denken. En al helemaal niet als daarbij gewonden vallen. U en uw meerijders zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Een geruststellende gedachte. 
Over Ongevallenverzekering
Heeft u een ongeluk gehad? En wilt u dat de persoon die aansprakelijk is de schade betaalt? Dan is het prettig als u hierover juridisch advies kunt vragen aan een specialist. Dit noemen we rechtsbijstand.

U bent voor alle situaties in het verkeer verzekerd van rechtsbijstand

Ook uw gezinsleden zijn verzekerd. En mensen die van u op uw motor mogen rijden.

U betaalt niet voor de juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand

Bij een gerechtelijke of administratieve procedure betalen wij een advocaat of andere juridische deskundige tot € 50.000,- per gebeurtenis. Is een advocaat of andere juridische deskundige niet verplicht? En kiest u toch voor een externe advocaat of juridisch deskundige? Dan betalen wij tot € 8.000,- per gebeurtenis.
Over Rechtsbijstand

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Motor­verzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Motor­verzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Informatiedocument

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Motor­verzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Motor­verzekering vergelijken.

Bekijk informatiedocument
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.