Uitkering bij ongeval op reis

Kortlopende Reisverzekering

Krijgt u een ongeluk en raakt u daarbij blijvend invalide? U bent verzekerd van een uitkering. Overlijdt u door een ongeval op reis? Dan krijgen uw nabestaanden een uitkering. Wij betalen bij invaliditeit of overlijden. 

U kiest zelf welk bedrag u wilt verzekeren 

Soms betalen wij het volledige verzekerde bedrag. En soms betalen wij een deel van het verzekerde bedrag. Dit hangt af van wat u heeft en hoe ernstig het is.

Verzekerd in onze Ongevallen­verzekering

Verzekerd

  • Ongevallen in het verkeer.
  • Ongevallen buiten uw huis, maar niet in uw tuin, garage of op de oprit.

Niet verzekerd

  • U droeg geen helm of gordel terwijl dit wel verplicht was. Wij betalen dan maximaal 75­% van het verzekerde bedrag.
In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Kortlopende Reisverzekering. Met het informatiedocument kunt u onze Kortlopende Reisverzekering makkelijk vergelijken.

Tips uit ons magazine

 Gebroken been

Ziek in het buitenland, wie betaalt wat?

Stel dat u ziek wordt op vakantie. Niet leuk, maar het kan altijd onverwachts gebeuren. U moet naar de ‘Hausarzt’, de ‘farmacia ‘of erger nog, u komt in ‘l’hôpital’ terecht. Welke verzekering dekt dan uw medische kosten?

Callcenter

‘Alarmcentrale Eurocross, kan ik u helpen?’

Help! U heeft pech of wordt erg ziek in het buitenland. Als u bij ons een Reisverzekering heeft bent u verzekerd van hulp. U kunt dag en nacht alarmcentrale Eurocross bellen. De hulpverleners zitten voor u klaar. Lees het artikel.

Paspoort

Geef nooit zomaar een kopie van uw paspoort

De vriendelijke dame van het hotel maakt even een kopietje van mijn paspoort. Ik vind het allemaal prima. Klaar om de stad in te gaan. Later hoorde ik dat misbruik van persoonsgegevens heel eenvoudig is met een paspoortkopie.