Als uw gezinssamenstelling verandert

Geef het aan ons door

Uw gezinssamenstelling kan in de loop van de jaren veranderen. Misschien heeft u een kind gekregen, gaat uw kind op kamers, gaat u samenwonen of scheiden. Deze gebeurtenissen kunnen gevolgen hebben voor uw verzekeringen.

Gevolgen voor uw verzekering

Op basis van de gezinssamenstelling wordt de premie berekend en is de dekking vastgesteld. Verandert de gezinssamenstelling? Dan kan het zijn dat u meer of minder premie moet betalen. Of dat de gekozen dekking niet meer past bij de nieuwe situatie. Is uw gezin uitgebreid? En bent u dat vergeten door te geven? Dan kan het zijn dat u minder krijgt uitgekeerd bij een schade. 

Geef de samenstelling van uw gezin door

Bij onze Woonverzekering, Reisverzekering en Rechtsbijstandverzekering kunt u kiezen voor wie u de verzekering afsluit. Voor 1 persoon, 2 personen of 3 of meer personen. Heeft u 1 van deze verzekeringen en is uw gezinssamenstelling veranderd? Neem contact met ons op en geef de nieuwe samenstelling van uw gezin door. Wij bespreken met u wat er verandert binnen uw verzekeringen. Zo blijft uw gezin goed verzekerd.