U verzekert uzelf en de mensen die samen met u op uw boot varen

Overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval met uw boot is verzekerd. U krijgt tot € 1.000,- per persoon voor een medische behandeling. Tot € 40.000,- als iemand blijvend invalide wordt. En € 22.000,- als iemand overlijdt na een ongeval met uw boot.

Uw boot is het hele jaar verzekerd

Als u met uw boot vaart. En als uw boot in de stalling ligt of vervoerd wordt.

De inboedel is verzekerd tot 20­% van de nieuwwaarde van uw boot

Met inboedel bedoelen we de huishoudelijke spullen die u aan boord heeft. Bijvoorbeeld kleding, pannen en servies. De nieuwwaarde van uw boot is het bedrag dat u voor uw boot betaalt als hij nieuw is. De nieuwwaarde staat op de polis van uw Boot­verzekering.

U krijgt de nieuwwaarde bij schade aan uw bootuitrusting

Bootuitrusting is bijvoorbeeld de GPS, marifoon, reddingsvesten, waterkaarten, kookgerei, glaswerk, radio, TV en beddengoed. De nieuwwaarde is het bedrag dat de spullen kosten om nieuw te kopen. Zijn uw spullen vlak voor de schade minder waard dan 40­%? Dan ontvangt u de dagwaarde.

U bepaalt zelf uw eigen risico

Een eigen risico is een vast bedrag dat u zelf betaalt bij schade. Onze Uitgebreide Bootverzekering heeft standaard geen eigen risico. Wilt u minder premie betalen? Dan kunt u kiezen voor een eigen risico van:
  • € 250,-
  • € 500,-
  • € 1000,-
  • € 2000,-

U bouwt schadevrije jaren op als u geen schade heeft

Hoe meer jaren u zonder schade vaart, hoe meer no-claimkorting u krijgt. Vaart u 6 jaar zonder schade? Dan kan uw no-claimkorting zelfs oplopen tot 35 %.