Uw 2e auto verzekeren

Profiteer van dezelfde premiekorting

  • Dezelfde korting als voor uw 1e auto
  • Geldt ook voor de auto van uw partner
  • Binnen een paar minuten geregeld

Verzeker uw 2e auto extra voordelig

Heeft u al een Autoverzekering bij ons en wilt u een 2e auto verzekeren? Met uw 2e auto krijgt u dezelfde korting als op uw 1e auto. U profiteert zo van de schadevrije jaren die u opbouwde met uw 1e auto. Het maakt daarbij niet uit of u een andere dekking kiest. Heeft uw 2e auto negatieve schadevrije jaren? Dan geldt dit niet.

Sluit uw 2e autoverzekering gemakkelijk af via Mijn Centraal Beheer

Log in op Mijn Centraal Beheer. Of maak eerst een account aan als u die nog niet heeft. Klik op 'Mijn 2e auto verzekeren'. Zo verzekert u binnen een paar minuten voordelig uw 2e auto. U kunt natuurlijk ook altijd ‘Even Apeldoorn bellen’.

Direct 2 auto`s verzekeren? Beide krijgen korting

Heeft u nog geen Autoverzekering bij ons en wilt u direct meerdere auto’s verzekeren? Als u bij een vorige verzekeraar al schadevrije jaren heeft opgebouwd, dan kunt u die vaak meenemen. De korting die hoort bij uw schadevrije jaren krijgt u op alle auto’s die u bij ons verzekert.

Extra korting dankzij collectiviteit

Wij hebben afspraken gemaakt met veel werkgevers en verenigingen. 80% van onze verzekerden krijgt zo korting. Kijk of u ook voor collectiviteitskorting in aanmerking komt. Deze korting geldt voor al uw auto’s.

Uw partner komt op het bewijs van uw verzekering

Sluit u de Autoverzekering voor uw 2e auto af op uw naam, dan komt uw partner op het bewijs van uw verzekering. Uw partner bouwt zo geen schadevrije jaren op zijn of haar naam op. U bent namelijk degene die de verzekering heeft afgesloten. Uw partner kan wel schadevrije jaren meekrijgen als u een afstandsverklaring tekent.

Meest gestelde vragen

Staan u en uw partner ingeschreven op hetzelfde adres? Dan mag uw partner gebruik maken van de dezelfde no-claim korting. Een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract is niet nodig.
Nee. De regeling geldt alleen voor uw eigen auto(’s) of de auto(’s) van uw partner. Krijgt u collectiviteitskorting via uw werkgever? Dan mag uw thuiswonende of studerende kind deze korting vaak wel gebruiken.
Nee. We kijken alleen naar de auto waarmee de schade is veroorzaakt. Voor de andere auto’s veranderen de schadevrije jaren niet.
Heeft u voor de eerste auto de maximale no-claim korting van 75%? En heeft u voor de 2e auto geen negatieve schadevrije jaren? Dan krijgt u ook 75% no-claim korting voor de 2e auto. 
Dit heeft geen gevolgen voor de andere auto’s. U houdt dezelfde korting.
Ja. Het is belangrijk dat u de jaren zelf heeft opgebouwd. Dit kunt u aantonen via een werkgevers- of leaseverklaring.
De no-claim korting vindt u op de premiespecificatie van uw Autoverzekering. De no-claim korting wordt ook vermeld in Mijn Centraal Beheer. Heeft u dit jaar een schade gehad met gevolgen voor uw no-claim korting? Dan kan de korting afwijken van de korting die in Mijn Centraal Beheer en op de premiespecificatie staat.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Autoverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Autoverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Sloot u uw Autoverzekering af tussen 19 maart 2019 en 1 november 2019?
Dan geldt voor u andere informatie. Lees hier precies wat er verzekerd is met uw Autoverzekering.

Sloot u uw Autoverzekering af voor 19 maart 2019? En uw verzekering is nog niet verlengd?
Dan geldt voor u andere informatie. Lees hier wat precies verzekerd is met uw Autoverzekering.

Formulier(en)

Overig

Informatiedocument

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.