Uw nieuwe auto verzekeren

Autoverzekering

  • Diefstal of Total Loss? Bij een WA+ en All Risk dekking ontvangt u 3 jaar de aanschafwaarde en niet de dagwaarde.
  • Een uitmuntende 24/7 service en schadeafhandeling.
  • Gratis vervangend vervoer bij schadeherstel als u kiest voor ons schadeherstelnetwerk.
Bereken uw premie zonder kenteken

Uw nieuwe auto verzekeren

Heeft u een nieuwe auto op het oog? Of heeft u net een nieuwe auto gekocht? Voordat u de weg op mag moet u eerst uw nieuwe auto verzekeren. Bij Centraal Beheer kunt u uw nieuwe auto verzekeren tegen goede voorwaarden.

U kunt al snel een Autoverzekering afsluiten

U bent verplicht om minimaal een WA Verzekering af te sluiten. Nieuwe auto’s worden vaak All Risk verzekerd. Dit komt omdat de waarde van de auto vaak nog hoog is. Als u de meldcode heeft kunt u direct de autoverzekering afsluiten. Anders kunt u al wel de premie berekenen.

Uw auto is de eerste 3 jaar verzekerd voor de Aanschafwaarde

Bij Centraal Beheer kunt u de aanschafwaarde verzekeren. Is uw auto gestolen of total loss? En gebeurt dit binnen 3 jaar nadat u de auto kocht? Als u kiest voor WA+ of All Risk dan krijgt u van ons de aanschafwaarde en niet de dagwaarde. U kunt dan weer een auto kopen die op uw vorige auto lijkt. Want de aanschafwaarde is het bedrag dat u voor de auto heeft betaald. De dagwaarde is het bedrag dat uw auto vlak voor het ongeluk waard was. Heeft u schade aan uw auto? Dan betalen wij de reparatiekosten.

Is uw auto duurder dan € 50.000,-?

Als uw auto duurder is dan € 50.000,-, dan geldt er een andere vergoeding als uw auto gestolen of total loss is. Gebeurt dit binnen 3 jaar nadat u de auto kocht? Dan betalen we de dagwaarde plus 10%. De dagwaarde is het bedrag dat uw auto vlak voor het ongeluk waard was.

Wat krijgt u vergoed na 3 jaar?

Wij betalen de dagwaarde als uw auto bij diefstal of total loss ouder dan 3 jaar is. Een expert bepaalt dan wat de auto waard was vlak voordat u schade kreeg. Of vlak voordat uw auto werd gestolen.

Kiest u een eigen risico dan betaalt u minder premie

Vooraf kunt u een eigen risico voor schade aan uw auto bepalen. U kiest voor een eigen risico van €0,-, €150,- of €300,-. U betaalt minder premie bij een hoger eigen risico.

Verzekering nieuwe auto annuleren

Heeft u de autoverzekering voor uw nieuwe auto al geregeld, maar gaat de koop toch niet door? Dat is geen probleem. U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf de dag dat u de polis ontvangt.

We betalen soms niet

Bij Centraal Beheer bent u natuurlijk goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. Bijvoorbeeld:

  • Als u zelf letselschade heeft of alleen schade aan uw eigen auto heeft. Dit geldt als u alleen een WA-verzekering heeft.
  • Als de bestuurder niet mag rijden omdat hij geen geldig rijbewijs heeft.
  • Als u de schade met opzet heeft veroorzaakt.

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent?

En wanneer wij in sommige situaties niet of minder uitkeren? Lees dan de polisvoorwaarden.

Wilt u meer weten over verzekeringen?

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Lees ook de productwijzer van dit product.

Bereken uw premie Direct sluiten

De Autoverzekering van Centraal Beheer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,6. (Gebaseerd op 1560 beoordelingen.)