Nieuw: Schade­herstel­service

Vergelijk offertes van schadeherstellers

Is uw auto WA of WA+ verzekerd? Schade aan uw auto die u zelf veroorzaakt heeft,
is dan niet gedekt.

Vergelijk schadeherstellers bij u in de buurt
U kunt uw niet verzekerde schade voordelig laten repareren door een garage uit ons betrouwbare netwerk van schadeherstellers.

  • Toegang tot ons betrouwbare schadenetwerk.
  • U ontvangt binnen 3 werkdagen offertes.
  • Gratis en vrijblijvende service.

Offertes aanvragen

Bent u niet verzekerd voor de schade aan uw voertuig? Dan kunt u de schade toch herstellen met onze Schadeherstelservice. U beschrijft online de schade aan bijvoorbeeld uw auto, motor of caravan. En u voegt foto’s van de schade toe. Binnen 3 werkdagen ontvangt u meerdere offertes om uw schade te laten repareren. Wij hebben meer dan 150 betrouwbare schadeherstellers in ons netwerk.

U krijgt de beste prijs voor de reparatie

U kunt met onze Schadeherstelservice honderden euro’s besparen. Ook als u niet verzekerd bent. Via onze Schadeherstelservice vindt u een schadehersteller voor de beste prijs. En bij u in de buurt. U betaalt pas als de schade is hersteld. En u krijgt haal- en brengservice en vervangend vervoer. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Op de reparatie krijgt u 4 jaar FOCWA garantie

Alle herstelbedrijven uit ons netwerk zijn aangesloten bij FOCWA. U bent verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. En u krijgt 4 jaar garantie op de reparatie.

Uw schade in 3 stappen afgehandeld

U vult uw persoonlijke gegevens in. En u geeft u een korte beschrijving van de schade. Bijvoorbeeld hoe de schade is veroorzaakt. Ook voegt u foto’s toe van de schade. Het is belangrijk dat de schade goed zichtbaar is.

U ontvangt binnen 24 uur offertes van schadeherstellers bij u in de buurt. Daarna kiest u zelf een schadehersteller. En u maakt een herstelafspraak. U ontvangt een bevestiging van de afspraak via e-mail.

De schadehersteller houdt u op de hoogte van het herstel van de schade. U betaalt de schadehersteller pas als de schade is hersteld. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Zodat u weer snel op weg kunt.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Vraag offertes aan