Autoverzekering senioren

Autoverzekering

  • Geen leeftijdgrens voor acceptatie
  • Korting via uw (voormalige) werkgever
  • Altijd een Centraal Beheer schadeherstelbedrijf in de buurt
Bereken uw premie zonder kenteken

Bij Centraal Beheer is uw auto uitstekend verzekerd. Ook als u wilt autodelen. U kunt rekenen op een uitmuntende service en schadeafhandeling. Via ons schadenetwerk krijgt u zelfs 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie. Bovendien heeft u invloed op de premie.

Autoverzekering senioren

Bent u op zoek naar een Autoverzekering voor senioren? Dan kunt u bij Centraal Beheer uw auto verzekeren met onze Autoverzekering.

Een autoverzekering voor senioren is vaak duur. Senioren hebben namelijk vaak te maken met een afwijzing of hoge premie. Vergelijkingssite HoyHoy heeft dit onderzocht. Daaruit is gebleken dat 33 procent van de autoverzekeraars senioren niet accepteren door hun leeftijd. Centraal Beheer hanteert geen leeftijdsgrens als u uw auto bij ons wilt verzekeren! U hoeft dus niet bang te zijn dat wij de verzekering om deze reden weigeren. We hebben ook geen aangepaste polisvoorwaarden voor senioren.

351.941 senioren kozen voor onze Autoverzekering


De juiste autoverzekering voor u en uw auto:

Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit 3 soorten verzekeringen:

  • De WA-verzekering (vaak gekozen voor auto’s die ouder zijn dan 10 jaar). Deze verzekering is verplicht voor iedereen met een auto.
  • De WA+ verzekering (vaak gekozen voor auto’s die tussen 6 tot 10 jaar oud zijn)
  • De All Risk autoverzekering (vaak gekozen voor auto’s die 0 tot 6 jaar oud zijn)

Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard? Dan vergoeden wij de eerste 3 jaar de aanschafprijs. Ook bij tweedehands auto’s. Daarnaast zijn bij WA+ en All Risk uw accessoires standaard meeverzekerd.

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent?

En wanneer wij in sommige situaties niet of minder uitkeren? Lees dan de polisvoorwaarden.

797 klanten geven de Autoverzekering van Centraal Beheer gemiddeld een 8,9. En klanten waarderen onze schadeafhandeling met een 8,2 (september 2018).

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Bereken uw premie Direct verzekeren