Autoverzekering afsluiten

Goed verzekerd op weg

U wilt een autoverzekering afsluiten. Misschien wilt u eerst even kijken wat u nodig heeft voor het online afsluiten van een autoverzekering. Of zoekt u naar welke aanvullende verzekeringen er allemaal zijn. Wij leggen het graag aan u uit. Bij Centraal Beheer stelt u uw Autoverzekering eenvoudig zelf samen. U kunt kiezen uit WA, WA+ of All Risk. En u kunt uw Autoverzekering aanvullen met onder andere Rechtsbijstand verkeer en medisch, Schadeverzekering inzittenden of Pechhulp Nederland.

  • Autoverzekering gemakkelijk en snel online afsluiten.
  • U kiest zelf wat u wel of niet verzekert.
  • Bij pech of schade wacht u nooit lang op hulp.
Bereken uw premie zonder kenteken

In 5 stappen uw Autoverzekering afsluiten

1. Basisgegevens

Om de premie van uw auto te berekenen vult u online uw gegevens in. Zoals uw geboortedatum, postcode en het aantal schadevrije jaren. Ook vragen wij naar het kenteken van uw auto. Heeft u deze niet? Vul dan het merk en type auto in.

2. Uw Autoverzekering samenstellen

U kiest welke Autoverzekering het beste bij u past. U kunt kiezen uit:

3. Uw gegevens

In deze stap vult u uw adresgegevens en contactgegevens in.

4. Aanvullende gegevens

In stap 4 stellen wij u een paar vragen zoals:

  • Bent u zowel de kentekenhouder als de regelmatige bestuurder
  • Gebruikt u de auto privé?
  • Wat is de meldcode van de auto die u wilt verzekeren? De meldcode bestaat uit 4 cijfers. Deze staan op uw kentekenbewijs. Maar ook aan de binnenkant van de deur of onder de motorkap van uw auto. Of op de factuur van uw autodealer.
  • Hoe wilt u uw premie betalen? Per maand of per jaar? Wij vragen u ook naar het rekeningnummer waarvan wij uw premie kunnen afschrijven.
En we stellen u een paar vragen om te bekijken of wij u als klant kunnen verzekeren.

5. Controle

Heeft u alle gegevens goed ingevuld? Dan kunt u uw verzekering afsluiten. Meestal krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van uw verzekering. Hebben wij nog vragen? Dan nemen wij contact met u op. Na het afsluiten van de verzekering heeft u 14 dagen bedenktijd. Het is een wettelijke bedenktijd om binnen 14 dagen uw verzekering kosteloos en zonder reden op te zeggen. Bij Centraal Beheer heeft u trouwens nooit een opzegtermijn. U kunt elke dag uw verzekering opzeggen.

Handig om te weten

Korting

Kijk welke korting u krijgt op uw Autoverzekering.

Schadevrije jaren

U bouwt schadevrije jaren op vanaf het moment dat u een Autoverzekering afsluit.

2e auto verzekeren

Een autoverzekering afsluiten voor een 2e auto met dezelfde no-claimkorting.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Bekijk uw premie Auto verzekeren