Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken - Centraal Beheer

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Wij helpen u graag

Met een Aansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade die u veroorzaakt aan spullen van anderen. En schade aan andere personen. Maar hoe kiest u de Aansprakelijkheidsverzekering die bij u past? Deze vragen kunnen u helpen bij uw keuze.

Meer informatie

Alles over uw Aansprakelijkheidsverzekering

1. Welk bedrag wilt u verzekeren?

Veel verzekeraars hebben een vast bedrag dat u verzekert met de Aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk van tevoren of u dat bedrag voldoende vindt.

Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u over de hele wereld verzekerd. Tot een bedrag van € 2.500.000,-. U kunt ook kiezen voor een bedrag van € 1.500.000,-.

2. Korting via uw werkgever

Bij Centraal Beheer heeft 80% van werkend Nederland recht op collectiviteitskorting.

U krijgt korting op onze verzekeringen als u werkt bij een bedrijf waar wij kortingsafspraken mee hebben. De korting die u krijgt geldt ook voor uw partner of kinderen. En gaat u met pensioen? Dan kunt u gebruik blijven maken van de korting via uw laatste werkgever. Bekijk of u ook korting krijgt via uw werkgever.

3. Vergelijk de prijs

U kunt online gemakkelijk premies bekijken voor aansprakelijkheidsverzekeringen.

De premie hangt af van verschillende zaken. Zoals de hoogte van het verzekerde bedrag. En wanneer de verzekering uitkeert. Het is goed om niet alleen de premie te bekijken, maar ook de voorwaarden van de verzekering.