Klantonderzoek

Over het inzien van gemelde schades

Binnenkort doen wij klantonderzoek naar het inzien van gemelde schades.

U ontving een uitnodiging van Respondenten.nl

Voor het klantonderzoek spreken wij graag met verschillende klanten. Het onderzoeksbureau WUA! voert deze gesprekken voor ons. Via Respondenten.nl zoekt WUA! deelnemers voor dit onderzoek. U ontving onlangs een e-mail van Respondenten.nl met het verzoek of u mee wilt werken. Het doel van het onderzoek is om het bestaande proces van het inzien van gemelde schades verder te verbeteren.

U hoeft geen informatie te delen

In het onderzoek vragen wij uw mening over een aantal internetpagina’s. Wij gebruiken hiervoor zelf verzonnen klantgegevens. U hoeft dus niet zelf in te loggen of uw gegevens met ons te delen. Voor dit onderzoek is het handig als u onze persoonlijke klantomgeving Mijn Centraal Beheer kent.

Het klantonderzoek is op woensdag 6 oktober 2021

De onderzoeker van WUA! voert op 6 oktober verschillende persoonlijke gesprekken. Elk gesprek duurt ongeveer 45 minuten en vindt online plaats. Voor uw medewerking aan ons onderzoek krijgt u een vergoeding van € 40,-.

Doet u mee aan het onderzoek?

Dat stellen wij zeer op prijs. Laat via de 'ik doe mee'- button in de e-mail uw telefoonnummer achter. Respondenten.nl belt u dan voor een afspraak. En spreekt een geschikt tijdstip voor die dag met u af.

Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een e-mail naar de marktonderzoekers van Centraal Beheer. Zij helpen u dan graag verder.