Klantonderzoek autoverzekeringen 

Over het onderzoek

Binnenkort doen wij klantonderzoek naar onze autoverzekeringen.

Op 19 en 22 september organiseren we een klantonderzoek

Wij horen graag van klanten met een autoverzekering bij ons hoe wij onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij hun wensen en verwachtingen.

U ontving een uitnodiging van onderzoeks­bureau MWM2

MWM2 is een onafhankelijk onderzoeksbureau waar wij vaak mee samenwerken. Ook deze keer vroegen wij hen om het onderzoek te organiseren en begeleiden. De onderzoeker van MWM2 gaat op beide dagen telkens met 6 klanten in gesprek. Deze klanten worden na elkaar geïnterviewd. Elk gesprek duurt ongeveer 60 minuten en vindt online (via MS Teams) plaats. Heeft u interesse? En wordt u gebeld voor een afspraak? Dan bepaalt u samen een geschikt moment voor het gesprek. U krijgt een VVV cadeaubon van € 50,-. Dit is voor uw tijd en moeite om ons te helpen met ons onderzoek.

Zo doet u mee aan het onderzoek

Wilt u meedoen aan het onderzoek? Daar zijn wij blij mee. Laat via de 'ik doe mee'‑button in de e-mail die u van MWM2 kreeg uw telefoonnummer en enkele andere gegevens achter. MWM2 belt u dan misschien voor een afspraak. Zij kunnen niet iedereen uitnodigen voor een gesprek. Hoort u niets? Dan zijn er al genoeg deelnemers.

Heeft u nog vragen?

Stuur een e-mail naar onze marktonderzoekers Pascal Wortel of Mathilde Staarman. Zij helpen u graag verder.