Klantonderzoek

Over de App Makkie

Binnenkort doen wij klantonderzoek naar onze Makkie app.

U ontving een uitnodiging van Respondenten.nl

Voor het klantonderzoek spreken wij graag met verschillende klanten. Het onderzoeksbureau WUA! voert deze gesprekken voor ons. Via Respondenten.nl zoekt WUA! deelnemers voor dit onderzoek. U ontving onlangs een e-mail van Respondenten.nl met het verzoek of u mee wilt werken. Samen met u willen we onze nieuwe app verbeteren zodat we de app kunnen aanbieden aan onze klanten. 

U hoeft geen informatie te delen

In het onderzoek vragen wij uw mening over de Makkie app. Wat vindt u bijvoorbeeld van de app en zijn de schermen duidelijk? Wij gebruiken hiervoor zelf verzonnen klantgegevens. U hoeft de app dus niet zelf op uw telefoon te installeren. 

Het klantonderzoek is op woensdag 2 februari 2022

De onderzoeker van WUA! voert op 2 februari verschillende persoonlijke gesprekken. Elk gesprek duurt ongeveer 45 minuten en vindt online plaats. Voor uw medewerking aan ons onderzoek krijgt u een vergoeding van € 40,-.

Doet u mee aan het onderzoek?

Dat stellen wij zeer op prijs. Laat via de 'ik doe mee'- button in de e-mail uw telefoonnummer achter. Respondenten.nl belt u dan voor een afspraak. En spreekt een geschikt tijdstip voor die dag met u af.

Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een e-mail naar de marktonderzoekers van Centraal Beheer. Zij helpen u dan graag verder.