Hulp bij inloggen?

Zo gebruikt u Mijn Centraal Beheer weer snel

Bent u uw wachtwoord vergeten? Of weet u uw gebruikersnaam niet meer? En komt u er zelf niet uit? Start dan een chat met onze chatbot CeeBee. Wij helpen u graag en snel. Ook bij het aanmaken van een account.

Heeft u nog geen toegang tot Mijn Centraal Beheer?

Vraag dan snel een account aan

Aanvragen

Klik op Aanvragen en maak uw persoonlijke inloggegevens aan voor Mijn Centraal Beheer. U ontvangt dan van ons een activeringscode.
Vraag uw account aan

Activeren

Heeft u een code ontvangen? Klik op activeren en vul de code in. Daarna kunt u direct inloggen. U hoeft Mijn Centraal Beheer slechts 1 keer te activeren.
Activeer uw account

Uw gegevens zijn veilig

Wij gaan zorgvuldig met uw privacy en gegevens om.

De gegevens in Mijn Centraal Beheer zijn gekoppeld aan uw klantnummer. Volgens de wet moeten we persoonlijke gegevens beschermen. Daarom ziet u geen gegevens van klanten met een ander klantnummer. Bijvoorbeeld uw partner of kinderen. Hebben u en uw partners samen een rekening, verzekering of een hypotheek. Dan ziet u die gegevens wel.

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen verschillende personen in uw bedrijf de gegevens bekijken.

Uw gegevens staan veilig in Mijn Centraal Beheer. Mijn Centraal Beheer is een beveiligde verbinding die begint met https:// . Gaat u inloggen? Let er dan op dat de adresregel in uw browser hiermee begint. U weet dan dat de site beveiligd is. Dit kunt u ook zien aan het slotje in uw browser.

Chat is snel en makkelijk

U krijgt meteen antwoord van onze chatbot.