LAB55

Het innovatielab van Centraal Beheer

  • Open innovatie
  • Inspirerende werkplek
  • Samenwerken en ideeën versnellen

In Lab55 werken we samen aan de toekomst van verzekeren. We moeten blijven vernieuwen om onze klanten creatieve oplossingen te bieden. Met open innovatie wisselen we kennis uit. Daarom staan onze deuren altijd open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Wij sparren graag met creatievelingen, vrije denkers en mensen met lef. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?

Een goed idee? Loop eens binnen

Samen met ons de toekomst creëren? Loop dan gewoon eens bij ons binnen. Stuur een e-mail. Of kom naar 1 van onze events. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Lorum ipsum

Start-ups & innovatie

Startups zijn dynamisch en innovatief. Centraal Beheer heeft een groot netwerk en veel klanten. In Lab55 vinden we elkaar. We enthousiasmeren en inspireren elkaar om samen innovatieve concepten te ontwikkelen.

Seats2Meet

Seats2Meet

In Lab55 delen we bureau’s met enthousiaste ondernemers en startups met een boeiend verhaal. Boek een inspirerende werkplek in ruil voor kennis en ervaring via Seats2meet.

Evenementen

Evenementen

Innovatieve ideeën krijgen een podium in Lab55 tijdens onze pitch-events. Een geweldig idee? Pitch het en laat zien wat het voor Centraal Beheer, haar klanten en partners kan doen. Wij geven feedback, delen ons netwerk en onze kennis.

Evenementenagenda

  • 22 september 2017: Startup pitch-event

    Smart City & Living

LAB55

Een fijne werkplek in een inspirerende omgeving.

Onze innovaties onder de aandacht

Dyslectie

Speciaal lettertype voor dyslectici

Nooit hadden we erover nagedacht: een kleine 10% van alle Nederlanders kan onze website niet goed lezen. Dat vraagt om innovatie. Samen met Dyslexiefont hebben we een nieuw lettertype toegevoegd aan de website van Centraal Beheer voor mensen met Dyslexie.

Lees meer
Innoveren in 24 uur

Innoveren binnen 24 uur!

Centraal Beheer bereidt zich voor op een toekomst waarin alles ‘connected’ is. Studenten, ondernemers en medewerkers van Centraal Beheer werkten 24 uur aan het verzekeren van de toekomst. En samen bedachten zij bijzondere concepten.

Lees meer
Contact

Contact met Lab55

Samenwerken aan de toekomst van verzekeren? We komen graag in contact. Stuur een e-mail naar Aafke Wiegersma. Of meld je aan bij Seats2Meet en kom langs in Apeldoorn.