LAB55

Het innovatielab van Centraal Beheer

  • Open innovatie
  • Inspirerende werkplek
  • Samenwerken en ideeën versnellen

In Lab55 werken we samen aan de toekomst van verzekeren. We vernieuwen continu om onze klanten creatieve oplossingen te bieden. Met open innovatie wisselen we kennis uit.

Een goed idee? Loop eens binnen

Onze deuren staan altijd open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Wij sparren graag met creatievelingen, vrije denkers en mensen met lef. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?

Samen met ons de toekomst creëren? Loop dan gewoon eens bij ons binnen. Stuur een e-mail. Of kom naar 1 van onze events. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Bezoekadres Lab55
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn

Start-ups & innovatie

Startups & innovatie

In Lab55 vinden we elkaar. Dynamische en innovatieve startups en het netwerk van Centraal Beheer. We enthousiasmeren en inspireren elkaar en ontwikkelen samen innovatieve concepten.

Seats2Meet

Seats2Meet

In Lab55 delen we bureaus met enthousiaste ondernemers en startups met een boeiend verhaal. Boek een inspirerende werkplek via Seats2meet in ruil voor kennis en ervaring.

Evenementen

Evenementen

Innovatieve ideeën krijgen een podium in Lab55 tijdens onze pitch-events. Een geweldig idee? Pitch het en laat zien wat het voor Centraal Beheer, haar klanten en partners kan doen. Wij geven feedback, delen ons netwerk en onze kennis.

Evenementenagenda

  • 15 februari: Fintech startup pitch-event

    De wereld van verzekeren wordt grondig opgeschud door de inzet van nieuwe financiële technologie (Fintech). Trends zoals Artificial Intelligence, Blockchain en digitale financiële diensten hebben een onvoorspelbare impact op het traditionele verzekeringsmodel. Lab55 ziet kansen en organiseert een Fintech event op 15 februari.

    Fintech startups pitchen donderdag 15 februari van 15.15 tot 17.15 uur hun product of dienst op het podium van Lab55. Startups zoals Storro, de Schadeformulier App en Roos zijn aanwezig. Een deskundige ‘dragons den’ jury beoordeelt de pitches. Meld je aan!

LAB55

Een fijne werkplek in een inspirerende omgeving.

Onze innovaties onder de aandacht

Dyslectie

Speciaal lettertype voor dyslectici

Bijna 10% van alle Nederlanders kan onze website niet goed lezen. Dat vraagt om innovatie. Samen met Dyslexiefont hebben we een nieuw lettertype toegevoegd aan de website van Centraal Beheer voor mensen met Dyslexie.

Lees meer
Innoveren in 24 uur

Innoveren binnen 24 uur!

Centraal Beheer bereidt zich voor op een toekomst waarin alles ‘connected’ is. Tijdens een hackathon werkten studenten, ondernemers en medewerkers van Centraal Beheer 24 uur aan het verzekeren van de toekomst. Samen bedachten zij bijzondere concepten.

Lees meer
Contact

Contact met Lab55

Samenwerken aan de toekomst van verzekeren? We komen graag in contact. Stuur een e-mail naar lab55@achmea.nl. Of meld je aan bij Seats2Meet en kom langs in Apeldoorn.