Samen met Centraal Beheer

Wij leveren onze diensten in samenwerking met betrouwbare partners. Zo groeien we samen verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het hier.

Werk samen met Centraal Beheer

Met ons samenwerken kan op verschillende manieren. We werken samen met startups, ondernemers, corporaties en innovatie-experts. Word bijvoorbeeld partner van 1 van onze diensten. Of doe mee met ons affiliateprogramma.

Samenwerken met Centraal Beheer

Levert uw bedrijf een dienst die past bij Centraal Beheer? Of wilt u op een andere manier samenwerken? Neem contact met ons op!
  • Word partner van onze dienst(en)
  • Werk samen met ons innovatielab Lab55
  • Test en onderzoek nieuwe oplossingen in de markt
Neem contact op

Doe mee met ons affiliateprogramma

Het werkt simpel. Meld u aan en vertel de wereld over onze diensten. Dat kan via al uw online kanalen, bijvoorbeeld uw website of social media. 

  • U krijgt een vaste vergoeding per lead
  • Keuze uit een breed dienstenaanbod
  • Eenvoudig gebruik van bestaand promotiemateriaal
Neem contact op

Onderneem samen met Centraal Beheer

Samen innoveren gaat sneller

  1. Verhoog uw verkoop

  2. Ontvang leads

  3. Vergroot uw netwerk

Onze partners over Centraal Beheer

Bas Erlings

My Dialogues

"Het is altijd interessant om te werken met Achmea. Ze zijn constant bezig met het denken vanuit de klant en via onderzoeken uitvinden hoe ze hen nog beter kunnen helpen. Het is voor ons ook leerzaam om dat van dichtbij te zien gebeuren."

Jelle de Haan

Takkenkamp

"Vanwege de grootte had ik een stugge organisatie verwacht, maar het tegendeel is waar. Er zijn korte lijntjes, er wordt snel geschakeld. En als iets niet werkt, dan wordt het snel aangepast. Alles vanuit het belang voor onze klanten."

Bas Tolenaar

Hlprs

"Er is goede communicatie met Centraal Beheer en openheid in de informatie die we met elkaar delen. De lijnen zijn kort, zodat we snel kunnen handelen. Wij hopen nog lang met jullie samen te werken!"