Wij innoveren

Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en samenwerkingen

Centraal Beheer innoveert. Samen met klanten, startups en andere partners zijn wij voortdurend bezig om onze producten en diensten te verbeteren. Zodat ze blijven aansluiten op de veranderende behoeftes van de klant.

Centraal Beheer vernieuwt

Niet verzekerd? Toch een oplossing voor autoschade

Centraal Beheer heeft iets nieuws, de Schadeherstelservice. Vergelijk schadeherstellers bij u in de buurt uit ons betrouwbare netwerk van herstellers. Zo kunt u uw niet-verzekerde schade voordelig laten repareren.

Smart home en de toekomst van verzekeren

Comfortabel en veilig wonen. Smart home-technieken helpen u daarbij. Bijvoorbeeld uw verwarming of alarmsysteem met uw mobiel aan- en uitzetten. Wat betekent dit voor de verzekering van uw huis? Welke aanvullende diensten zijn nodig? Samen met 100 klanten gaan wij op onderzoek uit!

Lees meer

Pilot: met een zeker gevoel je auto uitlenen

Een kleine groep klanten van Centraal Beheer is geselecteerd om de autodeelverzekering te testen. Dit is een tijdelijke verzekering voor als u uw auto uitleent aan iemand anders. Zo kunnen wij kijken of de dekking aansluit bij de wensen van onze klanten. De pilot is inmiddels afgelopen.

Innoveren met partners en klanten

Lorum ipsum

Lab55

In Lab55 werken we samen aan de toekomst van verzekeren. Hier staan onze deuren altijd open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?

Klantpanel

Klantpanel

Wij vinden het fijn als klanten meedenken over onze nieuwe diensten en producten. Klanten kunnen zich aanmelden voor het klantpanel en worden dan een paar keer per jaar uitgenodigd voor een online onderzoek.

Klantraad

Klantraad

Onze klanten hebben een belangrijke stem in onze organisatie. Zij zijn vertegenwoordigd in de klantraad. Dit is een groep mensen met wie wij regelmatig in gesprek gaan. Ook is er direct contact tussen de klantenraad en directie. Zo ontvangen wij direct feedback op onze bestaande én nieuwe dienstverlening.

Plotseling geen wielen meer?

Bekijk onze nieuwe commercial