Stel met hartjes voor de ogen

Hoe we in Apeldoorn liefdes redden

Valentijnsdag: nieuwe liefdes ontstaan en oude vlammen laaien weer op. Helaas blijft niet ieder stelletje bij elkaar. Want het pad der liefde zit vol valkuilen. Gelukkig is er hulp uit Apeldoorn.  

Thuis 12 feb 2019 4 minuten

Commercieel of niet

Valentijnsdag wordt vaak gezien als een groot commercieel gebeuren. Een topdag voor chocoladefabrikanten, bloemisten en kaartenmakers. Maar 14 februari bestaat al eeuwenlang! Er bestaat nog een Valentijnskaart van rond het jaar 1400. Lees meer over de oorsprong van de dag van de liefde.

Liefde zonder deuken

Er kan van alles misgaan in een relatie. U maakt iets van elkaar kwijt of kapot. Dat kan een flinke ruzie opleveren. Of zelfs een breuk. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Bel dus op tijd ‘Even Apeldoorn’ . Dan rijdt u misschien wel een deuk in zijn auto, maar niet in de relatie.

Waar het mis kan gaan

Maar u verzekerd blijft van liefde

Alleen in Disneyfilms verloopt de eerste date vlekkeloos. In de echte wereld gaat er vaak van alles mis. Zenuwachtige mensen in hun mooiste kleren, dat vraagt om ongelukken. Er gaat gegarandeerd een glas rode wijn over een dure witte bloes.

Dankzij een Aansprakelijkheidsverzekering spreekt u in elk geval nog een keer af. Al is het alleen maar om de bon van de stomerij te geven.

Na een tijdje daten gaan de meeste stellen lekker een weekendje weg. Dit wordt vaak gezien als dé test. Vindt u hem in een ander land nog steeds grappig en ontspannen? Vindt u haar na 2 hele dagen op elkaars lip nog steeds zo lief? Op zich al spannend genoeg. En dan raakt op de heenvlucht uw bagage kwijt.

Elkaars T-shirts dragen en 1 tandenborstel delen is natuurlijk heel romantisch. En u leert elkaar echt goed kennen. Maar een Doorlopende Reisverzekering is dan toch een hele geruststelling.

Hij is op 1 knie gegaan! Dus u gaat naar de sportschool. Want u wilt er goed uitzien op de trouwdag. Tijdens het sporten doet u de verlovingsring af. Hij zit in uw tas in een kluisje. Maar het ergste gebeurt: het kluisje wordt opengebroken. En uw tas wordt met verlovingsring en al gestolen. Leg dat maar eens uit aan uw kersverse aanstaande.

Met een Kostbaarheden Buitenshuisverzekering zal de ruzie niet al te hoog oplopen. Nu hoeft u het huwelijk gelukkig niet af te blazen.

Met zoveel pech in een relatie kan het op de trouwdag ook niet goed gaan. En dat klopt. Want onderweg naar uw eigen trouwerij houdt de auto ermee op. Vrienden en familie staan te wachten op het stadhuis…

...waar u met een kleine vertraging aankomt. Gelukkig nog op tijd. Dankzij een Pechhulpverzekering.

Het gaat om de gedachte 

Valentijnsdag draait uiteindelijk niet om bloemen, bonbons of een fles parfum. Het gaat om het gebaar. Om de extra aandacht voor de mensen om wie u geeft. En dat kan u op veel manieren doen. Print bijvoorbeeld deze hartelijke boodschap. Schrijf er iets op. En geef ‘m met alle liefde aan uw Valentijn.

Nog lang en gelukkig 

We willen ons natuurlijk niet teveel met uw liefdesleven bemoeien. Maar we staan wel klaar als het nodig is. We helpen u graag om het sprookje compleet te maken. Dus zet het nummer van uw geliefde op 1 onder de favorieten in uw telefoon. En met Apeldoorn op 2 leeft u samen nog lang en gelukkig.