Waar het mis kan gaan

Maar u verzekerd blijft van liefde

Alleen in Disneyfilms verloopt de eerste date vlekkeloos. In de echte wereld gaat er vaak van alles mis. Zenuwachtige mensen in hun mooiste kleren, dat vraagt om ongelukken. Er gaat gegarandeerd een glas rode wijn over een dure witte bloes.

Dankzij een Aansprakelijkheidsverzekering spreekt u in elk geval nog een keer af. Al is het alleen maar om de bon van de stomerij te geven.

Na een tijdje daten gaan de meeste stellen lekker een weekendje weg. Dit wordt vaak gezien als dé test. Vindt u hem in een ander land nog steeds grappig en ontspannen? Vindt u haar na 2 hele dagen op elkaars lip nog steeds zo lief? Op zich al spannend genoeg. En dan raakt op de heenvlucht uw bagage kwijt.

Elkaars T-shirts dragen en 1 tandenborstel delen is natuurlijk heel romantisch. En u leert elkaar echt goed kennen. Maar een Doorlopende Reisverzekering is dan toch een hele geruststelling.

Hij is op 1 knie gegaan! Dus u gaat naar de sportschool. Want u wilt er goed uitzien op de trouwdag. Tijdens het sporten doet u de verlovingsring af. Hij zit in uw tas in een kluisje. Maar het ergste gebeurt: het kluisje wordt opengebroken. En uw tas wordt met verlovingsring en al gestolen. Leg dat maar eens uit aan uw kersverse aanstaande.

Met een Kostbaarheden Buitenshuisverzekering zal de ruzie niet al te hoog oplopen. Nu hoeft u het huwelijk gelukkig niet af te blazen.

Met zoveel pech in een relatie kan het op de trouwdag ook niet goed gaan. En dat klopt. Want onderweg naar uw eigen trouwerij houdt de auto ermee op. Vrienden en familie staan te wachten op het stadhuis…

...waar u met een kleine vertraging aankomt. Gelukkig nog op tijd. Dankzij een Pechhulpverzekering.