Sinterklaas gaat livestreamen: Lievestroom

Sinterklaas gaat live vragen beantwoorden! Op 28 november en 4 december zit hij vanaf 18:30 uur klaar op Facebook. Verzin alvast wat vragen en bekijk hierboven de leukste Lievestrooms met Sint van vorig jaar.

Thuis 19 nov 2018 2 minuten

De Lievestroom bekijken op elk scherm

De Lievestroom van Sinterklaas is te volgen op een laptop, een vaste computer, een tablet of een smartphone. Zorg wel voor een volle batterij en een goede internetverbinding. Via de chatfunctie op Facebook kunt u vragen stellen aan Sinterklaas. De goede Sint zal live proberen alle vragen te beantwoorden. Dus zorg dat u klaar zit met de hele familie op 28 november of 4 december om 18.30 uur!

Aftellen op Zin in Sint.nl

Op Zininsint.nl staat een grote klok die aftelt naar de Lievestrooms van Sinterklaas. Maar er is daar nog veel meer leuks te vinden! Kijk bijvoorbeeld de surprise-vlogs van Sinterklaas. Of download een Sinterkleurplaat. Er staan ook leuke spelletjes op, zoals Zoek de verschillen en Verbind de punten. Wie zoet is vindt er het recept voor pepernoten en speculaas. En voor het slapengaan leest Sint ons een verhaaltje voor.