Thuis
Thuis

Wat doet u op Burendag?

Zaterdag 22 september 2018 is het weer Burendag. Dit is een feest dat ieder jaar plaatsvindt. Burendag viert u samen met uw buurt. Veel mensen doen op Burendag iets goeds voor hun buren. 

  • 19 sep 2018
  • 2 minuten
  • 0

Maak samen de buurt mooier

Tijdens Burendag maken veel buren hun buurt een beetje mooier. Sommigen fleuren hun buurt op met bloemen en planten. Anderen ruimen met z'n allen zwerfafval op. Maar op Burendag steken mensen niet alleen hun handen uit de mouwen. Sommige buurten organiseren zelfs sportdagen. Zo leert u uw buren eens op een heel andere manier kennen.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een goede band met de buren is fijn. Ze kunnen een extra oogje in het zeil houden als u op vakantie bent. En staat u te koken en mist u een ingrediënt? Dan kunt u bij uw buren terecht voor het bekende 'kopje suiker'. Wilt u af en toe uw buren helpen met hun tuin, een boodschap of hen gewoon een bezoekje brengen? Dan is het Burennetwerk misschien wat voor u. Het Burennetwerk verbindt u aan buren die uw hulp goed kunnen gebruiken.

Laatste artikelen

Vrienden met vuurwerk

Vuurwerkschade aan uw huis: verzekerd of niet?

Lees meer
CV-ketelmonteur pleegt onderhoud aan cv-ketel

Met goed cv-ketelonderhoud minder kou aan de lucht

Lees meer

Buurman & Buurman 

Het is fijn als uw buren u af en toe een handje helpen. Heeft u geen handige buurman of buurvrouw? Of heeft u een grote klus? Laat uw klus in of om het huis dan over aan een vakman. Professionele klussers zijn vaak snel klaar met uw klus. Ook hebben ze verstand van zaken.

Last van klussende buren?

Heeft u een grote klus in of om uw huis? Het is wel zo beleefd als klussende buren elkaar van tevoren op de hoogte stellen. Zo ontstaat er zo min mogelijk overlast. Denk aan herrie. Heeft u zelf last van uw klussende buren? Probeer er dan altijd met uw buren over te praten.