Vakantie

Vakantie annuleren? Verkoop uw reis!

Vakantie

Al maanden verheugt u zich op die zonvakantie naar Griekenland. Maar dan, net voor vertrek, maakt u een lelijke val en breekt uw been. Zo kunt u niet op reis. Gelukkig kunt u uw reis aanbieden op TradeYourTrip.

11 nov 2019
2 minuten

U moet uw vakantie annuleren: en nu?

Jaarlijks melden duizenden klanten zich omdat ze een geboekte vakantie moeten annuleren. Ze zijn hun geld kwijt omdat ze geen annuleringsverzekering hebben afgesloten. Maar ook klanten mét een annuleringsverzekering krijgen niet altijd hun geld terug. Want niet elke situatie valt onder de dekking. Gelukkig hoeft u niet te blijven zitten met een duur geboekte vakantie. Via TradeYourTrip kunt u uw vakantie verkopen en iemand anders blij maken.

Verkoop uw reis 

TradeYourTrip is een service voor klanten die helaas hun reis moeten annuleren. Een soort Marktplaats voor vakanties. Heeft u geen annuleringsverzekering of biedt uw verzekering geen dekking? Dan kunt u uw geboekte reis zelf proberen te verkopen via TradeYourTrip. Zo krijgt u misschien toch nog uw geld terug. Heeft u wel een annuleringsverzekering met dekking? Dan kunnen wij de reis van u overnemen en deze voor u aanbieden op TradeYourTrip. U heeft er dan geen omkijken meer naar. En iemand anders kan misschien alsnog genieten van de vakantie. Belangrijk is wel dat u uw geboekte reis nog niet heeft geannuleerd, anders kunnen wij hem niet meer overnemen.

vakantie annuleren

Reis met je Hart 

Als wij niet iemand anders blij kunnen maken met de reis via TradeYourTrip, schenken we deze aan de Stichting Reis met je Hart. Reis met je Hart zorgt ervoor dat de reis goed terechtkomt. Bijvoorbeeld bij mensen die door omstandigheden geen vakantie kunnen betalen. Zo kan iemand anders toch nog genieten van die zonvakantie naar Griekenland.

Anne

Geschreven door:

Anne