Vakantie
Vakantie

Buitenlandse stage of vrijwilligerswerk? Doen!

Veel studenten zouden graag een tijdje naar het buitenland gaan. Voor een stage of vrijwilligerswerk. Dat staat mooi op het cv en het is goed voor de levenservaring. Ze hebben alleen 1 probleem: hoe overtuigen we pa en ma?

 • 1 jun 2018
 • 3 minuten
 • 0

Laat pa en ma deze 5 redenen lezen

...en begin maar vast met inpakken!

 1. Het is goed voor het zelfvertrouwen

  Een avontuur in het buitenland is goed voor het zelfvertrouwen. Uw kind moet op eigen benen staan, want papa en mama zijn niet in de buurt. Geef ze dat vertrouwen en u zult versteld staan.
 2. Ze leren een vreemde taal

  Een vreemde taal goed spreken is altijd handig. Door een stage of vrijwilligerswerk in het buitenland leert uw kind de taal supersnel.
 3. Ze leren een andere cultuur kennen

  Studenten verbreden letterlijk hun horizon. Ze staan open voor andere culturen. Dat is nuttig in het dagelijks leven en tijdens hun carrière.
 4. Het staat goed op het cv

  Zoon- of dochterlief zal het niet als belangrijkste reden noemen. Maar een stage of vrijwilligerswerk in het buitenland staat erg goed op het cv. Een werkgever ziet het als teken van onafhankelijkheid en flexibiliteit.
 5. De volgende vakantiebestemming: uw kind

  As uw kind in het buitenland woont, kunt u er gezellig op bezoek. Uw zoon of dochter zal u vol trots rondleiden in zijn of haar tijdelijke woonplaats.

Laatste artikelen

Koffer op bagageband

Bizarre bagage gevonden op 't vliegveld

Lees meer