Geldzaken
Geldzaken

Eenvoudig overzicht houden op uw uitgaven

Weet u waar u uw geld aan uitgeeft? En vindt u ook dat u eigenlijk een goedkopere internet-, energie- of telecomprovider zou moeten zoeken? Maar hoe en wanneer? Centraal Beheer helpt u om dit makkelijk te regelen. 

  • 10 aug 2018
  • 3 minuten
  • 0

Niet voor uw lol bezig met financiën

U heeft het druk genoeg met uw werk, gezinsleven en vrije tijd. U weet dat u uw uitgaven moet bijhouden. En dat u ook een goedkopere internet-, energie- of telecomprovider wilt zoeken. Of overbodige abonnementen opzeggen.

Bovendien zijn er ook gebeurtenissen die uw financiële situatie omgooien. Misschien wilt u een huis kopen, bent u in verwachting. Of gaat u van baan veranderen. En zelfs als uw leven stabiel is, is het vaak lastig om alle vaste lasten onder controle te houden.

Krijg overzicht met de app van Bittiq

Centraal Beheer en Bittiq zijn een pilotproject gestart. Bittiq heeft namelijk een app voor uw financiën. U koppelt uw bankrekening(en) aan de app en deze verdeelt uw uitgaven automatisch over verschillende categorieën . De app brengt uw vaste lasten in kaart. En ook kunt u met de app overbodige abonnementen eenvoudig (laten) opzeggen. Vergelijk aanbiedingen voor bijvoorbeeld energie, internet of verzekeringen, en bespaar geld door over te stappen. Iets voor u? Lees meer over Bittiq en download de app op de site

Laatste artikelen

Beleggende collega's

Zo houden wij kosten voor beleggen laag 

Lees meer
2019

Wat verandert er financieel in 2019?

Lees meer

Uw gegevens zijn beveiligd

Bittiq geeft een goed overzicht van uw transacties. De app kan niet bij uw geld en geen transacties doen. Bittiq versleutelt alle gegevens en slaat deze alleen binnen de EU op. Bittiq geeft uw gegevens niet door aan andere partijen. U opent de app met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Pilot van Centraal Beheer

Centraal Beheer en Bittiq bundelen hun krachten om persoonlijke financiële diensten te bieden. Met het pilotproject helpen we mensen om gemakkelijker hun financiën bij te houden. En zo een betere financiële toekomst te plannen.