Thuis
Thuis

De 5 meest voorkomende telefoonschades

Ik neem mijn telefoon overal mee naartoe. Dan gebeurt er nog weleens iets. Zo moest ik het toestel eens druipend uit de wc vissen. Wat zijn de meest voorkomende telefoonschades? En hoe kunt u snel uw telefoon laten repareren?

  • 8 mei 2018
  • 2 minuten
  • 0

Telefoonschade komt vaak voor

Ruim de helft van de telefoonschades heeft te maken met een kapot scherm. Logisch. Dat is ook het meest kwetsbare onderdeel. Op de 2e plek komt de batterij: niets is zo irritant als een telefoon die snel ‘leegloopt’. Een goede 3e: waterschade: dat kan ook niet anders in een land waar het voor mijn gevoel héél veel regent!

Infographic telefoonschade

Laatste artikelen

Arie de motorrijder

Spullen delen met Arie is levensgevaarlijk

Lees meer
burentypes

Van klusbuur tot bladblazer: 9 burentypes

Lees meer
Verbodsbord met een vuurwants voor een huis

Wat te doen tegen vuurwantsen: 3 tips

Lees meer

Gebruik ons reparatienetwerk

Weet u wat ik het meest vervelend vind aan een kapotte telefoon? Dat ik het ding een paar dagen of zelfs weken kwijt ben. Vreselijk! En wie is een betrouwbare reparateur? Daar heeft Centraal Beheer nu iets op gevonden. Met de dienst ‘Telefoonreparatie’.

U kunt snel weer bellen

Heeft u schade aan uw Apple of Samsung telefoon? En bent u daar niet voor verzekerd? Ook dan is Centraal Beheer er voor u. Met ‘Telefoonreparatie’ helpen wij u snel. Via een netwerk van betrouwbare reparateurs. U kiest zelf de plek van reparatie: thuis, op het werk of bij 1 van de 5 servicepunten.