Tijdens busreis verzekerd

Goed verzekerd genieten van uw busreis

Een busreis is onverminderd populair. Vroeger vooral bij 60-plussers, nu ook bij jongeren. Om de zon op te zoeken of om op wintersport te gaan. En een busreis reist het lekkerst zonder zorgen om uw verzekering. 

Vakantie 1 mei 2017 2 minuten

Kijk vooraf goed naar uw verzekeringen

Een busreis moet vooral gezellig en stressvrij zijn. Kijk daarom vooraf even goed naar uw verzekeringen. Vaak boekt en betaalt u een vakantie of reis al ruim van tevoren. In de tussentijd kan er veel veranderen in uw persoonlijke situatie. Dat kan een goede reden zijn om meteen na de boeking een Annuleringsverzekering af te sluiten. Het is al vervelend genoeg als u onverwacht niet mee op reis kunt. Of halverwege naar huis moet. Met een Annuleringsverzekering krijgt u dan in elk geval (gedeeltelijk) uw reissom terug van de busreis. 

Lekker reizen met een reisverzekering

Hiermee bent u verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Natuurlijk kunt u uw bagage eenvoudig meeverzekeren. Een Doorlopende Reisverzekering is handig als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Dat is vaak goedkoper dan elke keer afzonderlijk betalen voor een Kortlopende Reisverzekering
Busreis en verzekering

Geen omkijken meer naar

Nu een busreis naar de Spaanse zon, straks nog een stedentrip naar Parijs, Berlijn of Rome. Of een weekje naar de camping aan de Zeeuwse kust. Met een Doorlopende Reisverzekering trekt u het hele jaar met een gerust hart de deur achter u dicht. De verzekering is al geregeld. Prettige vakantie!
Redacteur Ben

Geschreven door:

Ben