Verandert uw bedrijf? Check uw AVB-verzekering

Verandert uw bedrijf? Check uw AVB-verzekering

U heeft uw AVB-verzekering netjes op orde. Maar verandert er iets in uw bedrijf? Bijvoorbeeld omdat uw omzet groeit? Laat het ons dan weten. Sommige veranderingen hebben namelijk invloed op uw dekking.

Zakelijk 28 nov 2017 3 minuten

Klopt uw dekking met uw huidige situatie?

Misschien ziet uw onderneming er vandaag heel anders uit dan op de dag dat u haar inschreef bij de Kamer van Koophandel. Bij het afsluiten van uw AVB-verzekering is rekening gehouden met de situatie op dat moment. Is er iets veranderd? Dan kan het tijd zijn om uw verzekeringen te controleren. Denk aan:

  • U heeft meer of juist minder mensen op uw loonlijst
  • Uw diensten en producten zijn veranderd
  • U doet zaken in het buitenland
  • Uw omzet is veranderd

Breid uw AVB-verzekering uit

Had u bij de start van uw onderneming genoeg aan alleen een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Maar is uw bedrijf gegroeid? Dan kan het verstandig zijn om uw verzekering uit te breiden. Bij Centraal Beheer verzekert u de meest voorkomende bedrijfsrisico’s in 1 pakket. U kiest zelf uw verzekeringen en krijgt dan 1 polis en 1 rekening. En dat is wel zo makkelijk.

Verandert uw bedrijf? Check uw AVB-verzekering

Neem contact op

Twijfelt u of uw AVB-verzekering nog steeds bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op. Samen voorkomen we dat uw verzekering niet voldoende is op het moment dat u die nodig heeft. Zo loopt u geen onnodig risico. Ondernemen is namelijk al spannend genoeg.