Archief

Verzekerd op de dag van uw verhuizing?

Archief

Pats! Daar ligt uw flatscreen tv op straat. De nieuwe buurman kijkt u geschrokken aan. Dit is niet het beste begin van een verhuisdag. Maar met onze tips brengt u zelfs een drukke verhuisdag tot een goed einde.

5 nov 2019
2 minuten

Een ongeluk is goed verzekerd

Verhuizen. Dat betekent veel gesleep met spullen. Dan sneuvelt er altijd wel iets. Hoe zit het dan met uw verzekering? Dat hangt er vanaf wie de schade maakt. We zetten het even voor u op een rij.

U krijgt hulp van familie of vrienden

Maakt een vriend of familielid per ongeluk iets stuk tijdens het verhuizen? Dan kunnen zij dit regelen met hun eigen aansprakelijkheidsverzekering. Er geldt vaak wel een maximum bedrag.

U huurt een verhuisbedrijf in

Een erkend verhuisbedrijf is verzekerd voor schade en diefstal tijdens een verhuizing. Check daarom van tevoren of uw verhuizer dit ook goed voor u regelt. En wat de voorwaarden zijn.

De verhuischecklist

Een verhuizing die op rolletjes loopt, begint bij het inpakken van de verhuisdozen. Lees hoe u uw spullen inpakt en eventueel opslaat voor de verhuizing. Houdt u tijdens de verhuizing graag overzicht? Pak dan de verhuischecklist erbij. Zo weet u zeker dat u niets meer over het hoofd ziet.

Meer tips voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Wij geven u graag meer tips! Bijvoorbeeld over de tijdelijke opslag van uw spullen. Of wat u moet regelen als u uw oude woning nog niet heeft verkocht. Bekijk onze tips!