Archief
Archief

Verzekerd op de dag van uw verhuizing?

Pats! Daar lag mijn flatscreen tv op straat. De nieuwe buurman keek mij geschrokken aan. “Ai, volgens mij ben jij niet zo blij dat je naast me komt wonen,” fluisterde hij geschrokken. Dat was een goed begin van mijn verhuisdag.

  • 16 sep 2016
  • 2 minuten
  • 0

Een ongeluk is goed verzekerd

Verhuizen. Dat betekent veel gesleep met spullen. Dan sneuvelt er altijd wel iets. Hoe zit het dan met uw verzekering? Dat hangt er vanaf wie de schade maakt. We zetten het even voor u op een rij.

U krijgt hulp van familie of vrienden

Maakt een vriend of familielid per ongeluk iets stuk tijdens het verhuizen? Dan kunnen zij dit regelen met hun eigen aansprakelijkheidsverzekering. Er geldt vaak wel een maximum bedrag.

U huurt een verhuisbedrijf in

Een erkend verhuisbedrijf is verzekerd voor schade en diefstal tijdens een verhuizing. Check daarom van tevoren of uw verhuizer dit ook goed voor u regelt. En wat de voorwaarden zijn.

Laatste artikelen

27 april Koningsdag

Vieren andere landen ook Koningsdag?

Lees meer
Vrouw met slippers aan

Houd ook zonder slippers uw vakantiegevoel vast

Lees meer

Een nieuwe tv was zo geregeld

Ik voel me inmiddels helemaal thuis op mijn nieuwe stek. En er staat alweer een andere flatscreen tv in mijn woonkamer. Gelukkig had mijn buurman een aansprakelijkheidsverzekering.

Meer tips voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Wij geven u graag meer tips! Bijvoorbeeld over de tijdelijke opslag van uw spullen. Of wat u moet regelen als u uw oude woning nog niet heeft verkocht. Bekijk onze tips!