Archief
Archief

Uw mobiel repareren: thuis vanuit uw luie stoel!

"Kun jij nú op de kids passen? Eefje liet zojuist mijn mobiel vallen en ik moet direct naar de telefoonwinkel in de stad!" Dat was mijn gestreste zusje via Skype. Gelukkig kon ik haar blij maken met de dienst 'Telefoonreparatie'.

  • 5 aug 2018
  • 2 minuten
  • 0

We willen bereikbaar zijn

Ik begreep de gestreste reactie van mijn zusje wel. Het regende pijpenstelen. Om dan met kleine kinderen op de fiets naar de stad te gaan: een helse tocht. Bovendien lag de kleinste lekker haar middagdutje te doen. Maar in deze wereld willen we natuurlijk altijd en overal bereikbaar blijven.

Laat schade snel maken

Kleine kinderen en telefoons: meestal geen goede combinatie. Mobieltjes zijn altijd erg interessant voor het kleine grut. Ook voor mijn kleine nichtje Eefje. Ze liet de telefoon van mijn zus vallen. Pats, scherm kapot! Dan is het fijn als u Telefoonreparatie van Centraal Beheer kunt inschakelen.

Telefoonreparatie

U kiest waar en wanneer

1

Gebruik ons reparatienetwerk

Centraal Beheer werkt samen met betrouwbare reparateurs. Verspreid over heel Nederland. Zij gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit. U krijgt altijd 12 maanden garantie op uw reparatie. Dat geeft een veilig gevoel!

2

U geeft door wat kapot is

Is uw iPhone of Samsung kapot? Dan geeft u heel eenvoudig uw schade online aan ons door. U ziet dan direct wat de reparatie u kost. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

3

U kiest de plek van de reparatie

U bepaalt waar u uw telefoon wilt laten repareren. Op kantoor, thuis of bij 1 van onze servicepunten verspreid over Nederland. Dus heeft u, zoals mijn zusje, geen tijd om de deur uit te gaan? Dan komt er een reparateur in zijn busje naar u toe!

4

Telefoonreparatie: voor iedereen

Telefoonreparatie is een dienst van Centraal Beheer. Iedereen kan deze dienst gebruiken. U hoeft dus geen klant van ons te zijn. En een verzekering afsluiten is ook niet nodig. U betaalt dus alleen als u uw telefoon laat repareren. 

Spelende kinderen

Ze kan weer bellen

Nog dezelfde dag was de telefoon van mijn zusje gemaakt. En dat zonder fietstocht door de stromende regen. Met 2 huilende kindjes in een fietszitje. Nee, ze zaten met z’n allen gezellig aan de keukentafel te knutselen. Terwijl de reparateur in het busje voor hun huis de telefoon repareerde. Die avond belde een heel blij zusje naar mij. Met haar gerepareerde telefoon.

Speciaal aanbevolen