Archief

Een kapotte smartphone tijdens uw vakantie

Archief

Laatst was ik met mijn gezin een weekje op een Veluws vakantiepark. Heerlijk fietsen door de bossen. Tijdens een fietsrit deed ik een wedstrijdje met mijn dochter. Ik won. Maar mijn smartphone haalde de eindstreep niet…

2 aug 2018
2 minuten

Help, een kapotte telefoon

Mijn smartphone viel op de grond. Een flinke barst in mijn scherm. Dat zette gelijk ook een streep onder m’n onbezorgde fietsdag. Pfff, nu ben ik een dag kwijt om een telefoonwinkel te zoeken en mijn telefoon te laten repareren.

Even de schade online doorgeven

Gelukkig was er voor mijn telefoonprobleem een oplossing: dienst Telefoonreparatie van Centraal Beheer. Ik meldde online de schade en zag direct wat het mij zou kosten. En ik kon zelfs de plek van de reparatie kiezen. Dus ook op mijn Veluwse vakantiepark!

Het busje kwam zo

Ik had al snel contact met een medewerker. Toevallig was het busje van de reparatieservice dicht in de buurt. Dat kwam goed uit! De reparateur had in de bus alles bij de hand. Binnen een half uur kon ik weer appen, bellen en mijn social media checken. En ik kreeg 12 maanden garantie op de reparatie.

Reparatie voor iedereen

Is uw iPhone of Samsung telefoon stuk? Gebruik dan het reparatienetwerk van Centraal Beheer. Een betrouwbare reparateur maakt uw iPhone of Samsung toestel overal in Nederland. Thuis of op vakantie. Of bij 1 van de servicepunten. Telefoonreparatie is voor iedereen: u hoeft geen klant te zijn.

De vakantie kan weer door

Fijn, mijn smartphone was weer gemaakt! 's Middags kon ik alweer lekker met m’n gezin verder fietsen. Met een goed werkende telefoon. Maar die zat vanaf dat moment wel veilig in mijn fietstas. Want 1 keer schade was genoeg!