Archief

Een kapotte smartphone tijdens uw werk

Archief

Wist u dat er per jaar zo’n 2,8 miljoen smartphones kapot gaan? En dat gebeurt altijd op een moment dat het helemaal niet uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens uw werk. Hoe kunt u snel en zonder gedoe uw telefoon laten repareren?

1 aug 2018
2 minuten

Een kapotte smartphone komt nooit uit

Een kapotte telefoon is altijd een hoop gedoe. Zeker als het gebeurt op een moment dat het helemaal niet uitkomt. Bijvoorbeeld als u aan het werk bent. Dan heeft u geen tijd om het even te laten maken. En opsturen naar de leverancier is helemaal geen optie. Dan bent u uw smartphone dagen of zelfs weken kwijt. 

Kies zelf de plek van uw reparatie

U kunt natuurlijk ook gewoon uw smartphone laten repareren op uw werk. Met Telefoonreparatie van Centraal Beheer kiest u zelf waar u uw telefoon wilt laten maken. U meldt online uw schade en geeft door waar de reparateur naartoe moet. Dat kan dus ook uw werkplek zijn!

Telefoonreparatie is voor iedereen

Een kapotte smartphone is vaak niet verzekerd. Maar toch willen we in Apeldoorn een oplossing bieden voor al die telefoonschades. Daarom is onze Telefoonreparatie er voor iedereen. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn.

Tip: maak een back-up

Maak ook regelmatig een back-up. Bij een kapotte smartphone ben u dan ben u niet ineens alle foto’s en contacten kwijt. U kunt op verschillende manieren een back-up maken. 

Lees meer tips

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Dat merken we pas als het apparaat stuk is. Bijvoorbeeld een kapot scherm of problemen met de batterij. Lees onze tips: zo bent u beter voorbereid!