Archief
Archief

Juridische Hulp voor iedereen

Geen verzekering voor juridische hulp, wel een lastig probleem? Met Juridische Hulp krijgt u de hulp die past bij uw situatie. Ook als u niet bij ons verzekerd bent. Voor een vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

  • 28 nov 2018
  • 2 minuten
  • 0

Weten wat uw opties zijn?

In een juridisch conflict is het belangrijk om te weten wat uw opties zijn. Voordat u naar de rechter stapt. Want niets is zo vervelend als een hoop juridische rompslomp.

Zelf aan de slag?

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag bij een conflict. Want er zijn vervelende situaties die veel voorkomen. Daar hebben we handige voorbeeldbrieven voor gemaakt. Als u zelf een brief gaat schrijven denk er dan aan deze altijd aangetekend te versturen. En maak een kopie van de ondertekende brief. Dat geldt trouwens voor alle e-mails en documenten.

Laatste artikelen

27 april Koningsdag

Vieren andere landen ook Koningsdag?

Lees meer
Vrouw met slippers aan

Houd ook zonder slippers uw vakantiegevoel vast

Lees meer

Weggegooid geld?

Vaak horen we de vraag of een rechtsbijstandverzekering weggegooid geld is. Dat is moeilijk te zeggen. Het is maar net waar u zich goed bij voelt. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor juridische hulp. Dáár betaalt u de premie voor.

Juridische Hulp

Betaalt u liever alleen wanneer u echt juridische hulp nodig heeft? Juridische Hulp zonder verzekering past dan beter bij u. U kunt rekenen op precies dezelfde hulp als bij een rechtsbijstandverzekering. U zit niet vast aan maandelijkse premies.