Jonge vrouw met telefoon

Juridische Hulp voor iedereen

Geen verzekering voor juridische hulp, wel een lastig probleem? Met Juridische Hulp krijgt u de hulp die past bij uw situatie. Ook als u niet bij ons verzekerd bent. Voor een vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Archief 28 nov 2018 2 minuten

Weten wat uw opties zijn?

In een juridisch conflict is het belangrijk om te weten wat uw opties zijn. Voordat u naar de rechter stapt. Want niets is zo vervelend als een hoop juridische rompslomp.

Zelf aan de slag?

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag bij een conflict. Want er zijn vervelende situaties die veel voorkomen. Daar hebben we handige voorbeeldbrieven voor gemaakt. Als u zelf een brief gaat schrijven denk er dan aan deze altijd aangetekend te versturen. En maak een kopie van de ondertekende brief. Dat geldt trouwens voor alle e-mails en documenten.

Weggegooid geld?

Vaak horen we de vraag of een rechtsbijstandverzekering weggegooid geld is. Dat is moeilijk te zeggen. Het is maar net waar u zich goed bij voelt. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor juridische hulp. Dáár betaalt u de premie voor.

Juridische Hulp

Betaalt u liever alleen wanneer u echt juridische hulp nodig heeft? Juridische Hulp zonder verzekering past dan beter bij u. U kunt rekenen op precies dezelfde hulp als bij een rechtsbijstandverzekering. U zit niet vast aan maandelijkse premies.