Zakelijk
Zakelijk

Vergroot uw winst in 5 stappen

Veel klanten en een grote omzet zien er op papier mooi uit. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de winst. Wilt u uw winst per klant verhogen? Dan zijn er verschillende knoppen waar u aan kunt draaien.

  • 20 jun 2018
  • 2 minuten
  • 0

Stilstaan is achteruitgang

Dit weet u zeker: als u blijft doen wat u nu doet, zult u op z’n hoogst dezelfde resultaten behalen. Als u gelukt hebt. Concurrenten zitten namelijk niet stil. Grote kans dus dat ze u straks links en rechts inhalen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren! U doet er namelijk alles aan om uw winstcijfers naar een hoger niveau te tillen. En dat kan op verschillende manieren. Dowload nu alvast ons handige stappenplan.

Zo blijft u uw concurrenten voor 

U kunt uw concurrenten voorblijven door bijvoorbeeld nog meer gebruik te maken van de huidige digitale mogelijkheden. Of door op een andere manier naar uw product, dienst of verdienmodel te kijken. Extra aandacht voor klanten en medewerkers helpt ook. 

Meer winst in 5 stappen

  1. Kijk met een andere bril naar uw aanbod
  2. Bedenk nieuwe verdienmodellen
  3. Geef digitalisering een flinke boost
  4. Ga voor continue verbetering
  5. Focus op geluk 

Laatste artikelen

Verandert uw bedrijf? Check uw AVB-verzekering

Verandert uw bedrijf? Check uw AVB-verzekering

Lees meer
contactloos betalen

De voordelen van contactloos betalen 

Lees meer
Man op kantoor aan het telefoneren

Dit bedrijf gaat ver voor fitte medewerkers

Lees meer
Geld wordt overhandigd

Uw winst verbeteren?

U heeft veel klanten. Super! Maar: leveren die klanten onderaan de streep op wat u ervan verwacht? Nee, dan is het tijd om in actie te komen. Verbeter in 5 stappen uw winstmarge. Meer informatie vindt u in dit inspirerende stappenplan