Man en vrouw achter laptop

Nieuwe klant? Controleer uw AVB-polis

Fijn, een nieuwe klant! Maar voldoet uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan de voorwaarden van uw opdrachtgever? Laat uw AVB-polis checken voordat u het contract tekent. Dan komt u later niet voor verrassingen te staan.

Zakelijk 29 nov 2017 3 minuten

Wat zijn de gevolgen bij schade?

Als ondernemer heeft u veel te maken met contracten. U sluit contracten met uw klanten, partners en leveranciers. Vaak zijn dit standaard teksten die u uit uw hoofd kent. In deze contracten wordt ook aandacht besteed aan aansprakelijkheid. Bijvoorbeeld wat de gevolgen zijn bij schade. Maar ook wie hiervoor aansprakelijk is. Het is belangrijk dat u goed weet wat deze voorwaarden voor u en uw onderneming betekenen. En of uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hier voldoende bij past. 

Uw AVB-polis en de klantvoorwaarden vergelijken

Wilt u zeker weten dat uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voldoet aan de gestelde voorwaarden? Laat dan uw AVB-polis controleren door uw verzekeraar. Heeft u een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij Centraal Beheer? Dan bekijken wij zonder extra kosten of uw verzekering en de voorwaarden op het gebied van aansprakelijkheid in het contract met elkaar overeenkomen. Is alles in orde? Dan kunt u met een gerust hart tekenen.

Breid uw verzekering uit

Voldoet uw huidige dekking niet aan de voorwaarden in het contract? Wij geven graag advies om uw verzekering wel passend te maken. 

Aanvullende verzekering nodig?

Misschien heeft u een aanvullende verzekering nodig. Bij Centraal Beheer kiest u zelf uw verzekeringen. U krijgt dan 1 polis en 1 rekening. En dat is wel zo makkelijk.