Vrolijk kind in autostoeltje

Kinderen en uw autoverzekering

Vroeger ging er niets boven glimmende velgen. Nu kiest u een ruime kofferbak. Toen een extra uitlaat. Nu graag 4 deuren. Door kinderen verandert uw autogebruik. Uw autoschades veranderen ook. Dus denk aan uw autoverzekering. 

Onderweg 6 feb 2018 2 minuten

Extra zekerheid: inzittendenverzekering

Een paar keer per seizoen op zaterdagmorgen als rij-ouder naar een uitwedstrijd. Of met een auto vol kinderen uit de buurt naar zwemles.  Dan voelt u zich als bestuurder extra verantwoordelijk. En is het fijn als u het goed geregeld hebt voor uw inzittenden. Hoe klein ze ook zijn.

U verzekert voordelig uw 2e auto

Vergadering uitgelopen. Daar staat u dan op de ring. En zit u op hete kolen. Want u heeft nog maar een kwartier om bij de kinderopvang te komen. Hoogste tijd om werk te maken van die 2e auto. Dan kan uw partner ook uit de voeten. Mooi als u dan bij uw autoverzekering dezelfde korting krijgt als bij uw 1e auto.

Total loss en dan?  

Een andere auto stond eigenlijk nog niet op de planning. Maar repareren kostte echt te veel. Dus heeft u er maar meteen eentje op de groei gekocht. Eigenlijk wel wat boven uw budget. Ideaal als u dan een autoverzekering heeft die bij total loss of diefstal tot 3 jaar het hele aankoopbedrag uitkeert.  Zodat u een zelfde auto terug kunt kopen.

Snel een vervangende auto

Hoera, de kleintjes kunnen fietsen! Nou ja, ze zijn in elk geval goed bezig. Sturen blijft nog best een beetje moeilijk. Jammer hoor van die kras van voor naar achter op uw auto. Tuurlijk, repareren, maar wanneer? Het is elke dag rennen en vliegen. Dan is een vervangende auto een uitkomst. Nee, een must. Want u moet verder.

Redacteur Ben

Geschreven door:

Ben