Onderweg
Onderweg

Hoe kies ik een auto? 

Als u weet hoeveel u kunt uitgeven voor een auto, is de volgende vraag: hoe kies ik een auto? Zet uw budget zo goed mogelijk in. Zo krijgt u een betere auto voor hetzelfde geld. Lees hoe u dat doet. 

  • 27 nov 2017
  • 3 minuten
  • 0

Ga niet af op een goede naam

Populaire auto’s zijn niet altijd de beste auto’s. Bovendien zegt een goede naam niet altijd iets over de kwaliteit. Terwijl u voor deze reputatie wel betaalt. Zoek daarom op internet uit welke auto’s goedkoop zijn en weinig onderhoud nodig hebben. 

Reken uit hoeveel u gaat rijden

Gaat u met uw auto niet zo veel rijden? Dan kunt u een auto met hoge kilometerstand kopen. Hoe hoger de kilometerstand, hoe lager de prijs

Hoe lang wilt u met de auto rijden?

Wilt u maar een jaartje met de auto rijden? Neem dan een auto die niet zo veel kilometers heeft gereden. Een auto met een hoge kilometerstand is minder populair. Maar ja, hoe minder kilometers op de teller, hoe duurder de auto.

Laatste artikelen

Motorkap checken

Help! Mijn auto maakt een raar geluid

Lees meer
Handen aan het stuur

Autoverzekering? Niet voor iedereen verplicht!

Lees meer
Kleine kras op auto

Kleine schade aan auto: opgeven of niet?

Lees meer

Hoeveel moeite doen?

Heeft u een auto op het oog? Kijk eens op internet of het niet goedkoper kan. Bijvoorbeeld op Marktplaats. Hoe meer moeite u doet, hoe groter de kans dat u nog minder betaalt. Zorg er wel voor dat u geen miskoop doet. 

Voor welke auto gaat u?

Een auto kopen begint bij het antwoord op deze 2 vragen. Hoeveel ga ik uitgeven? Hoe kies ik een auto? Dan komt de lastigste vraag: welke auto wordt het? Vind de auto die het beste bij u past. Wij helpen u er graag bij.