Personeels­voorzieningen

Extra arbeids­voorwaarden die u niets kosten

  • Kortingen op verschillende verzekeringen

Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan goed werkgeverschap en betrokkenheid van uw medewerkers. Met Personeelsvoorzieningen biedt u uw medewerkers kosteloos een mooie aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden. Uw medewerkers ontvangen korting op verzekeringen van Centraal Beheer. U kunt Personeelsvoorzieningen bij ons aanvragen als u 50 of meer medewerkers in dienst heeft.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u ook graag Personeelsvoorzieningen voor uw medewerkers regelen? Laat dan uw gegevens achter. We bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Sinds 2010 hebben wij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dit keurmerk meet de kwaliteit van dienstverlening van een verzekeraar. En hoe klantgericht zij is. En daar profiteren u en uw medewerkers van met Personeelsvoorzieningen.

In deze drukke tijden is het belangrijk om ook te ontspannen. Daarom hebben wij ook speciale aanbiedingen. Door onze contacten met veel verschillende aanbieders kunnen wij deze met korting aan uw medewerkers aanbieden. Denk hierbij aan voordelige dagjes uit, korting op een bezoek aan de sauna. En ook rijvaardigheidstrainingen. Ons aanbod verandert voortdurend.

Kiest u voor Personeelsvoorzieningen? Dan krijgen uw medewerkers toegang tot de internetpagina bij Centraal Beheer via een aan u toegekend werkgevernummer. Daar vinden zij een volledig overzicht van de kortingen. Berekenen zij vervolgens een premie? Dan wordt ook automatisch rekening gehouden met de korting waar zij recht op hebben.

(055) 579 8177

U kunt ons vandaag bereiken tot 17.30 uur

E-mail

Stuur ons een e-mail.

Gebeld worden

Wij bellen u.