Een notaris is zo geregeld

Wij helpen u graag verder

U heeft eindelijk uw droomhuis gevonden. Voor het tijd is voor de sleutels en de champagne mag u eerst de akte ondertekenen. Wij helpen u graag bij het vinden van een notaris. Wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Ook dan helpen wij u verder.

Wat is uw situatie? Kies een optie.

Leveringsakte + hypotheekakte € 1.319,-

Koopovereenkomst € 175,- en leveringsakte + hypotheekakte € 1.319,-

Koopovereenkomst volgens het ‘Amsterdams model’ € 350,- en leveringsakte + hypotheekakte € 1.319,-

Hypotheekakte € 820,- (inclusief opzeggen huidige hypotheek)

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod van onze partner Nationale Notaris. Kiest u toch liever voor een andere notaris? Dat mag. U zit nergens aan vast.

* Voor een koopovereenkomst voor een woning in Amsterdam zijn de notariskosten € 350,-. Dat heeft te maken met het ‘Amsterdams model’. U moet dan ook naar de notaris voor de ondertekening van de ‘voorlopige’ koopovereenkomst. Koopt u in Amsterdam een woning met makelaar? Dan betaalt u dezelfde prijs als in de rest van Nederland.

Voor de Notarisservice werken wij samen met Nationale Notaris. Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Nationale Notaris. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Met het aanvragen van de dienst gaat u ermee akkoord dat wij voor u en Nationale Notaris bemiddelen.

In ons Privacy Statement leggen wij u uit hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.