Hoe kunnen wij u helpen? Dat kan op verschillende manieren

 • Budgetcoach
  In bepaalde gevallen kunnen wij u een budgetcoach aanbieden. De budgetcoach is onafhankelijk en kan u adviseren. Wilt u meer informatie over de budgetcoach? Kijk op www.budgetcoach.nl
 • Betalingsregeling
  Soms is het mogelijk een betalingsregeling te treffen. Er is een betalingsachterstand ontstaan en met de betalingsregeling heeft u weer wat meer ruimte deze in te lopen.
 • Tijdelijke lastenverlaging
  Door tijdelijk minder rente of aflossing te betalen kunt u uw uitgaven tijdelijk verlagen. Dit kan een oplossing zijn als u weet dat u deze betalingen later weer kunt inhalen.
 • Tijdelijke verhuur
  U heeft dubbele woonlasten omdat uw oude woning nog niet is verkocht. Misschien is het dan een oplossing één van de woningen te verhuren. Hiervoor heeft u een vergunning nodig van uw gemeente en toestemming van ons. Wij kunnen samen met u bekijken wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Heeft u een hypotheek met NHG?

Dan zoekt NHG samen met Centraal Beheer naar een oplossing. Moet u toch uw huis verkopen? En blijft er een schuld over? Dan helpt NHG u in sommige gevallen door deze schuld geheel of gedeeltelijk te betalen.

Hulp bij hypotheekproblemen is maatwerk

Heeft u een betaling voor uw hypotheek gemist of verwacht u een betalingsprobleem?

Het kan iedereen gebeuren dat het financieel even iets minder gaat. Gelukkig is er bijna altijd een oplossing. Heeft u een betaling voor uw hypotheek gemist of verwacht u een betalingsprobleem? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Bel ‘Even Apeldoorn’, (055) 57 95 125.

Maakt u zich zorgen over uw hypotheek? Of verandert er iets in uw persoonlijke situatie?

U verliest uw baan, overweegt uit elkaar te gaan. Of u wilt uw huis verkopen dat ‘onder water staat’. Bespreek uw zorgen met ons. Wij willen u hierbij helpen. Bel ‘Even Apeldoorn’, (055) 57 95 127.

Wij raden u altijd aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wij begrijpen dat het voor u een drempel kan zijn om te praten over financiële problemen. De ervaring leert echter dat problemen vaak beter kunnen worden opgelost als u er snel bij bent. Dus vraag hulp: hoe eerder hoe beter.