Gemiddelde rente maakt Thuis Hypotheek vaak voordeliger

Bereken uw gemiddelde hypotheekrente

Is de actuele rente bij een andere hypotheekaanbieder lager? Dan kan de Thuis Hypotheek uiteindelijk toch voordeliger voor u zijn. Dat komt doordat onze gemiddelde hypotheekrente lager kan zijn. U kunt eenvoudig berekenen of dat ook voor u het geval is.
  • Bij aflossen daalt uw hypotheekrente automatisch
  • U profiteert van 9 risicoklassen
  • U mag bovendien elk jaar tot 20% extra aflossen
Man en vrouw kijken op de bank naar laptop

Bereken eenvoudig uw voordeel

Met de gemiddelde rentevergelijker berekent u eenvoudig het verschil in gemiddelde rentes van verschillende hypotheekaanbieders. Zo ziet u binnen 5 minuten of de Thuis Hypotheek voordelig uitpakt voor u.

De Thuis Hypotheek is door de gemiddelde rente vaak voordeliger

Met een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek lost u elke maand een bedrag af. U verkleint dan elke maand uw hypotheekschuld. Misschien lost u soms een extra bedrag af. Omdat wij daardoor steeds minder risico lopen, verlagen wij de risicoklasse. En dat betekent dat uw hypotheekrente daalt. Dat vinden we bij Centraal Beheer wel zo eerlijk. U bespaart dan op uw woonlasten. En houdt zo geld over voor andere zaken.

Meer risicoklassen dan andere hypotheken

De Thuis Hypotheek heeft 9 risicoklassen. Daardoor heeft u vaker recht op een renteverlaging. De meeste andere hypotheekaanbieders bieden (veel) minder risicoklassen aan. Daardoor heeft u minder vaak recht op een renteverlaging.

Wij verlagen uw rente automatisch

Bij de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer krijgt u automatisch de renteverlaging waar u recht op heeft. Zodra u door aflossen in een lagere risicoklasse valt, verlagen wij uw hypotheekrente. Ook dat is bijzonder. Want bij de meeste andere hypotheken moet u dat zelf in de gaten houden.

U mag bovendien tot 20% per jaar extra aflossen

Op de Thuis Hypotheek mag u per kalenderjaar tot 20% extra aflossen van de oorspronkelijke lening. Ook dat kan ervoor zorgen dat uw kosten laag blijven.

Ja, ik ontvang graag de 7 tips

Vul uw e-mailadres in en ontvang de 7 tips voor het afsluiten van uw hypotheek. En een handige checklist voor uw adviesgesprek.