De Thuis Hypotheek is gemiddeld vaak voordeliger

Uw klant heeft met onze 9 risicoklassen niet alleen vaker recht op een renteverlaging. Uw klant krijgt deze renteverlaging ook automatisch. Of hij nu aflost via zijn maandbedrag of met een extra aflossing. U weet dus zeker dat uw klant ook optimaal van onze 9 risicoklassen profiteert.

Rekenvoorbeeld van looptijdrente

Stel: de Thuis Hypotheek heeft een 10-jaarsrente van 2,60%. En andere aanbieders bieden een lagere hypotheekrente aan van 2,55%. Dan is uw klant toch voordeliger uit. Door onze vele risicoklassen en automatische renteverlaging bespaart uw klant ruim € 1.550 in 10 jaar tijd. Zonder dat het u als adviseur extra werk kost!
Grafiek gemiddelde rente
In dit rekenvoorbeeld maakt een klant bij de andere aanbieder geen gebruik van de aangeboden risicoklassen. De klant financiert zijn huis van € 350.000,- met een annuïteitenhypotheek van € 357.000,-. De rente wil hij 10 jaar vastzetten en heeft zo de keuze uit een Thuis Hypotheek met een rente van 2,60% en de rente 2,55% van andere aanbieders.

Bereken het zelf met de gemiddelde rentevergelijker

Met de gemiddelde rentevergelijker berekent u eenvoudig zelf de verschillen in gemiddelde rentes. Zo kunt u snel zien of de Thuis Hypotheek voordeliger uitpakt voor uw klant. De gemiddelde rentevergelijker is ook geschikt om uw klant het verschil te laten zien.
Gemiddeld rente voordeel

Uw klant mag bovendien ook tot 20% per jaar extra aflossen

Op de Thuis Hypotheek mag uw klant ook nog eens elk kalenderjaar tot 20% van de oorspronkelijke lening boetevrij aflossen. Ook dat kan ervoor zorgen dat de kosten voor uw klant laag blijven.

Meer weten over de Thuis Hypotheek? Ontdek de voordelen en acceptatiecriteria.