Voorwaarden Aanvraag verhuisdozen

Wij helpen u om van uw huis uw thuis te maken

Altijd goed om even door te lezen

Dit zijn de actie­voorwaarden die gelden voor de actie 'Aanvraag verhuisdozen' van de Thuis Hypotheek en de Leef Hypotheek van Centraal Beheer. Wij hebben deze voorwaarden vastgesteld in Apeldoorn op 6 december 2016 en gewijzigd op 23 december 2021.

U bent: De persoon die deelneemt aan de actie 'Aanvraag verhuisdozen'. Wij zijn: Centraal Beheer. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Hypotheken B.V., gevestigd te Amsterdam-Duivendrecht, KvK nr. 76700585, en opgenomen in het register van Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12047206. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.

Artikel 1: Over deze actievoorwaarden

1.1 Wanneer gelden deze voorwaarden?
Deze voorwaarden gelden voor de actie 'Aanvraag verhuisdozen' van de Thuis Hypotheek en de Leef Hypotheek van Centraal Beheer. De actie loopt van 15 december 2016 tot en met 31 maart 2022.

De actie bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Gratis ontvangst van 10 verhuisdozen

1.2 Mogen wij deze voorwaarden veranderen?
Wij mogen deze voorwaarden op ieder moment veranderen. Veranderen wij iets? Dan leest u dat hier. Dat doen we zo snel mogelijk. Wij mogen de actie ook op ieder moment stoppen.

1.3 Wat geldt nog meer voor deze voorwaarden?
Voor deze actie geldt het Nederlands recht. De afgenomen dienst is niet overdraagbaar en ook niet inwisselbaar voor geld. U mag eenmalig gebruik maken van deze actie.

Artikel 2: Over uw deelname

2.1 Wie mag deelnemen aan deze actie?
Iedereen die een Voorstel met Rente­aanbod van de Thuis Hypotheek of de Leef Hypotheek van Centraal Beheer heeft aangevraagd mag – onder de hierna vermelde voorwaarden – gebruik maken van deze actie. Ook iedereen die een andere hypotheek van Centraal Beheer heeft, mag meedoen. Bij deelname gaat u akkoord met deze actie­voorwaarden.

2.2 Wat kost deelname?

2.2.1. Gratis verhuisdozen
Bestelt u een set verhuisdozen? Dan betaalt u hiervoor geen kosten.

2.3 Hoe vaak mag u meedoen?
U kunt 1 keer meedoen. U mag eenmalig een bestelling plaatsen voor 10 gratis verhuisdozen. Ga naar onze website www.centraalbeheer.nl/verhuisdozen en vul het formulier in. U ontvangt binnen 10 werkdagen uw bestelling.

2.4 Volgt u de voorwaarden niet goed op?
Of doet u iets anders wat niet mag? Dan kunt u niet verder meedoen met de actie.

Artikel 3: Over de manier waarop u meedoet

3.1 Hoe werkt de actie?

  1. Doet u mee met de actie? Vul dan op onze website www.centraalbeheer.nl/verhuisdozen het aanvraagformulier volledig in. Na correcte ontvangst van uw gegevens, sturen wij u een bevestigingsmail toe.
  2. U ontvangt de set verhuisdozen binnen 10 werkdagen.

Artikel 4: Over het gebruiken van uw gegevens

4.1 Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?
Als u deelneemt aan deze actie, geeft u ons informatie. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Daarbij volgen we de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Lees hierover meer in ons privacy statement op www.centraalbeheer.nl.

Artikel 5: Heeft u schade?

5.1 Heeft iemand schade door deze actie?
Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Ook andere mensen die wij inschakelen voor de actie, zijn niet aansprakelijk. Behalve als er sprake is van opzet of grove schuld van ons of anderen.

Artikel 6: Heeft u vragen of klachten?

6.1 Wat kunt u doen als u een vraag of klacht heeft?
Bel, chat of stuur ons een brief met uw vraag of klacht. Kijk op deze pagina voor meer informatie. Vermeld dat het over de actie 'Aanvraag verhuisdozen' van de Thuis Hypotheek of Leef Hypotheek gaat. U krijgt binnen 10 werkdagen een antwoord op uw vraag of klacht.