Voorwaarden Verhuisservice

Wij helpen u om van uw huis uw thuis te maken

Altijd goed om even door te lezen

Dit zijn de actievoorwaarden die gelden voor de actie 'Verhuisservice' van de Thuis Hypotheek en de Leef Hypotheek van Centraal Beheer. Wij hebben deze voorwaarden vastgesteld in Apeldoorn op 6 december 2016 en gewijzigd op 30 september 2020.

U bent: Degene die deelneemt aan de actie 'Verhuisservice'. Wij zijn: Centraal Beheer. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V. Ons adres is Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn. Ons nummer van de Kamer van Koophandel is 08053410.

Artikel 1: Over deze actievoorwaarden

1.1 Wanneer gelden deze voorwaarden?
Deze voorwaarden gelden voor de actie 'Verhuisservice' van de Thuis Hypotheek en de Leef Hypotheek van Centraal Beheer. De actie loopt van 15 december 2016 tot en met 31 december 2020.

De actie bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Gratis ontvangst van 10 verhuisdozen en
  2. Gratis 4 weken opslag in het Inboedelhotel van Mondial Movers; of
  3. 45% korting op Verhuisassistentie via Mondial Movers.

1.2 Mogen wij deze voorwaarden veranderen?
Wij mogen deze voorwaarden op ieder moment veranderen. Veranderen wij iets? Dan leest u dat hier. Dat doen we zo snel mogelijk. Wij mogen de actie ook op ieder moment stoppen.

1.3 Wat geldt nog meer voor deze voorwaarden?
Voor deze actie geldt het Nederlands recht. De afgenomen dienst is niet overdraagbaar en ook niet inwisselbaar voor geld. U mag eenmalig gebruik maken van deze actie. Voor de diensten Inboedelhotel en Verhuisassistentie van Mondial Movers gelden de voorwaarden van Mondial Movers.

Artikel 2: Over uw deelname

2.1 Wie mag deelnemen aan deze actie?
Iedereen die een Voorstel met Renteaanbod van de Thuis Hypotheek of de Leef Hypotheek van Centraal Beheer heeft aangevraagd mag – onder de hierna vermelde voorwaarden – gebruik maken van deze actie. Ook iedereen die een hypotheek van Centraal Beheer heeft, mag meedoen. Bij deelname gaat u akkoord met deze actievoorwaarden.

2.2 Wat kost deelname?

2.2.1. Gratis verhuisdozen
Bestelt u 10 gratis verhuisdozen? Dan betaalt u hiervoor geen kosten.

2.2.2 Gratis 4 weken opslag in het Inboedelhotel van Mondial Movers
Maakt u gebruik van 4 weken gratis opslag in het Inboedelhotel van Mondial Movers? Dan betaalt u hiervoor geen kosten. Maakt u langer dan 4 weken gebruik van het Inboedelhotel? Dan ontvangt u van Mondial Movers een rekening voor de extra tijd dat uw spullen in het Inboedelhotel in opslag staan. Voor de precieze voorwaarden en kosten verwijzen wij u naar www.mondialmovers.nl.

2.2.3 45% korting op Verhuisassistentie van Mondial Movers
Maakt u gebruik van Verhuisassistentie van Mondial Movers? Dan krijgt u 45% korting op de diensten van 2 verhuizers en een verhuiswagen voor maximaal 4 uur. U betaalt hiervoor € 250,- in plaats van € 450,-. Wilt u langer dan 4 uur gebruik maken van deze dienst? Dan ontvangt u van Mondial Movers een aangepaste vrijblijvende offerte. De keuze of u gebruik maakt van de offerte is aan u.

2.3 Hoe vaak mag u meedoen?
U kunt één keer meedoen. U mag eenmalig een bestelling plaatsen voor 10 gratis verhuisdozen. Ga naar onze website www.centraalbeheer.nl/verhuisservice en vul het formulier in. U ontvangt binnen uiterlijk 2 weken uw bestelling.

Daarnaast mag u ook gebruik maken van één van de diensten die via Mondial Movers wordt aangeboden. Via onze website www.centraalbeheer.nl/verhuisservice maakt u een keuze uit de aangeboden diensten. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Mondial Movers. Vul het bijbehorende formulier in. Mondial Movers neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

2.4 Wat gebeurt er als u niet volgens de voorwaarden speelt?
Volgt u de voorwaarden niet goed op? Of doet u iets anders wat niet mag? Dan kunt u niet verder meedoen met de actie.

Artikel 3: Over de manier waarop u meedoet

3.1 Hoe werkt de actie?

  1. Doet u mee met de actie? Maak dan op onze website www.centraalbeheer.nl/verhuisservice een keuze uit maximaal twee van de aangeboden diensten. Vul het aanvraagformulier volledig in. Na correcte ontvangst van uw gegevens, sturen wij u een bevestigingsmail toe.
  2. Binnen 2 weken na ontvangst van de bestelling van de gratis verhuisdozen ontvangt u het aangevraagde product.
  3. Maakt u gebruik van een van de diensten van Mondial Movers? Dan ontvangt u binnen 2 werkdagen bericht van hen.

Artikel 4: Over de afgenomen dienst/product

4.1 Kunt u de afgenomen dienst aan iemand anders geven?
Mag ik de afgenomen dienst weggeven? Nee, dat mag niet. U kunt de afgenomen dienst ook niet inwisselen voor geld.

Artikel 5: Over het gebruiken van uw gegevens

5.1 Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?
Als u deelneemt aan deze actie, geeft u ons informatie. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Daarbij volgen we de Wet bescherming persoonsgegevens en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Lees hierover meer in ons privacystatement op www.centraalbeheer.nl. Neemt u deel aan deze actie? Dan geeft u ons ook toestemming om eventueel beeldmateriaal zonder vergoeding te gebruiken en openbaar te maken. U doet afstand van portretrecht. We zullen vooraf contact met u opnemen of u mee wilt werken aan het fotograferen of filmen van deze actie.

Artikel 6: Heeft u schade?

6.1 Heeft iemand schade door deze actie?
Heeft iemand schade door deze actie of door een prijs? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Ook andere mensen die wij inschakelen voor de actie, zijn niet aansprakelijk. Behalve als er sprake is van opzet of grove schuld van ons of anderen.

Artikel 7: Heeft u vragen of klachten?

7.1 Wat kunt u doen als u een vraag of klacht heeft?
Heeft u een vraag of een klacht? Stuur ons een e-mail met uw vraag of klacht. Dat kan eenvoudig door het formulier op www.centraalbeheer.nl in te vullen en te versturen. Vermeld dat het over de actie 'Verhuisservice' van de Thuis Hypotheek of Leef Hypotheek gaat. U krijgt binnen 10 werkdagen een antwoord op uw vraag of klacht.