Hypotheek aflossen: wanneer en hoe?

De meeste hypotheken in Nederland hebben een totale looptijd van dertig jaar. Een flink aantal huizen­bezitters heeft ook een aflossingsvrije of beleggings­hypotheek. Op de einddatum van de looptijd moeten deze soorten hypotheek in één keer afgelost worden. Dat beseffen de meesten niet, is onze ervaring. Daarom helpen we graag met het voorstellen van andere mogelijkheden. We helpen u graag van Aflossingsvrij naar Aflossingsblij!

Heeft u nagedacht over de aflossing?

Als de einddatum van uw hypotheek in zicht is, bent u verplicht het aflossingsvrije deel in één keer terug te betalen. Of een nieuwe hypotheek af te sluiten. En als uw pensioendatum dichterbij komt, verandert uw inkomen waarschijnlijk. Dan kunt u misschien minder lenen. Op tijd nadenken over de aflossing van uw hypotheek, is dan extra belangrijk. We willen graag weten of we u daarbij kunnen helpen.

Voorkom vervelende verrassingen

Sommige huizenbezitters denken dat ze hun hypotheek nooit hoeven af te lossen. Of dat je een hypotheek altijd kunt verlengen. Zulke misverstanden kunnen voor onaangename verrassingen zorgen. Lees hier meer over in onze brochure.

We helpen u graag

Het kan best zo zijn dat de aflossing van uw hypotheek geen probleem voor u is. Omdat u genoeg gespaard heeft bijvoorbeeld. Of omdat u van plan bent uw huis te verkopen tegen het eind van de looptijd. Maar misschien bent u er nog niet helemaal uit. Dan helpen we u graag.

Vragen? We antwoorden graag

Bel ‘Even Apeldoorn’: (055) 579 8100. Dat kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt uw vraag natuurlijk ook e-mailen: info@centraalbeheer.nl.