Woningrapport

Goed geïnformeerd een bod plaatsen op uw droomhuis

  • Ontdek de échte waarde van uw droomhuis
  • Inzicht in wat u moet bieden
  • Probeer nu 7 dagen gratis
Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Walter Living biedt de dienst aan.

De échte waarde van uw droomhuis bepalen?

Met een proefaccount van Woningrapport weet u snel en gemakkelijk wat een huis waard is. En vergelijkt u het met andere te koop staande huizen in de regio. U kunt onbeperkt rapporten opvragen van alle te koop staande woningen in Nederland. Hierin staat alle belangrijke, onafhankelijke informatie over de waarde van een woning. Zo brengt u met een zeker gevoel een bod uit.

Zo werkt Woningrapport

Geef uw voornaam, achternaam en e-mailadres op. U ontvangt direct een bevestigingsmail. 

In de bevestigingsmail staat een link naar Walter Living. Klik op de link om uw account aan te maken. Voer opnieuw uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. U ontvangt een link waarmee u uw account kunt bevestigen. U kunt uw account hierna meteen gebruiken.

Met uw proefaccount vraagt u onbeperkt rapporten op van elke te koop staande woning in Nederland. U heeft 7 dagen lang gratis toegang tot uw account. Na de proefperiode stopt uw account automatisch. Wilt u uw Walter Living account blijven gebruiken? Sluit dan een abonnement af.

Handig om te weten

Onafhankelijke data

Woningrapport biedt onafhankelijke informatie waarmee u snel en gemakkelijk de waarde van de woning bepaalt. Zo brengt u met een zeker gevoel een bod uit.

Kosten

Tijdens de proefperiode van 7 dagen kunt u Woningrapport gratis gebruiken. Uw proefaccount loopt automatisch af. U zit dus nergens aan vast.

Onze partner

Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Een betrouwbare partner die inzicht geeft in de waarde van een huis.

Veel gestelde vragen

Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Deze online dienst is opgericht door Steven van Wel en Marcel de Graaf. Zij willen dat mensen gemakkelijker een huis kunnen vinden voor een goede prijs. De woningmarkt is vaak best ondoorzichtig. Duidelijke informatie over de waarde van een huis is lastig te vinden. Walter Living geeft direct inzicht in de waarde van een woning. En biedt u een realistische kijk op de huizenmarkt.
Walter Living zoekt belangrijke data over de huizenmarkt. Deze zetten zij in ‘normale mensentaal’ in een duidelijk rapport. De data komen van onafhankelijke, openbare bronnen zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. In het rapport vindt u onder andere informatie over 25 vergelijkbare huizen. En een vergelijking van de prijs per vierkante meter. Ook ziet u de waardeontwikkeling van woningen tot nu toe. Met deze onafhankelijke informatie bepaalt u snel en gemakkelijk de waarde van de woning. En brengt u met een zeker gevoel een bod uit. Bekijk een voorbeeld van een Woningrapport.
Tijdens de proefperiode van 7 dagen kunt u Woningrapport gratis gebruiken. Uw proefaccount loopt automatisch af. U zit dus nergens aan vast. Wilt u uw account blijven gebruiken? Kies dan voor een Walter Living abonnement. Bekijk de prijzen van de abonnementen.
U meldt zich aan voor een account bij Walter Living. Centraal Beheer is hierin geen partij. Wij bemiddelen alleen door u in contact te brengen met Walter Living. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Walter Living.
Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met Woningrapport wil Centraal Beheer u helpen om makkelijker een huis te vinden voor een goede prijs. En met een zeker gevoel een bod uit te brengen. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.
Nee. Woningrapport is voor iedereen die snel en gemakkelijk inzicht wil hebben in de woningmarkt. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst. Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living.
Onze partner Walter Living ontvangt geen persoonlijke gegevens van ons. U maakt zelf een account aan bij Walter Living. Walter Living geeft aan ons door wanneer u bij Walter Living een account opent en/of bij hen een abonnement afneemt en wanneer deze afloopt. Deze gegevens gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek.
Wilt u meer informatie, of bent u niet tevreden? U kunt Walter Living van 09.00 tot 17.00 uur via e-mail of WhatsApp bereiken. Mail naar: support@walterliving.com. Of stuur een WhatsApp-bericht naar telefoonnummer +31 20 244 31 25. Naar dit nummer kunt u alleen WhatsApp-berichten sturen.
Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Walter Living biedt de dienst aan.