Woningrapport

Snel en gemakkelijk alle feiten op een rij zodat u kunt bepalen wat u wilt bieden

  • Inzicht in de échte waarde van te koop staande woningen
  • Betrouwbare, data-gedreven informatie
  • Snel en gemakkelijk
  • Nu 7 dagen gratis uitproberen
Heeft u een koopwoning op het oog en wilt u bepalen welk bod u plaatst? Met Woningrapport bent u andere huizenkopers een stapje voor. U krijgt alle feiten over de werkelijke marktwaarde in 1 duidelijk rapport. Dat scheelt u een hoop uitzoekwerk en tijd. Zo kunt u eenvoudig zelf inschatten wat u de woning waard vindt. En de hoogte van uw bod bepalen. Met een proefaccount probeert u Woningrapport 7 dagen gratis. U kunt onbeperkt rapporten opvragen van alle te koop staande woningen in Nederland. Bekijk een voorbeeld van een Woningrapport.
Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Walter Living biedt de dienst aan.
Verantwoord overbieden

Zo werkt Woningrapport

Geef uw voornaam, achternaam en e-mailadres op. U ontvangt direct een bevestigingsmail. 

In de bevestigingsmail staat een link naar de website van onze partner Walter Living. Hier activeert u gemakkelijk uw proefaccount. U kunt hierna meteen onbeperkt woningrapporten opvragen van alle te koop staande huizen in Nederland.
U heeft 7 dagen lang gratis toegang tot alle woningrapporten van Walter Living. Na de proefperiode stopt uw account automatisch. U zit dus nergens aan vast.

Handig om te weten

Onafhankelijke data

Woningrapport biedt onafhankelijke informatie waarmee u snel en gemakkelijk de waarde van de woning bepaalt. Zo brengt u met een zeker gevoel een bod uit.

Kosten

Tijdens de proefperiode van 7 dagen kunt u Woningrapport gratis gebruiken. Uw proefaccount loopt automatisch af. U zit dus nergens aan vast.

Onze partner

Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Een betrouwbare partner die inzicht geeft in de waarde van een huis.

Veel gestelde vragen

Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Deze online dienst is opgericht door Steven van Wel en Marcel de Graaf. Zij willen dat mensen gemakkelijker een huis kunnen vinden voor een goede prijs. De woningmarkt is vaak best ondoorzichtig. Duidelijke informatie over de waarde van een huis is lastig te vinden. Walter Living geeft direct inzicht in de waarde van een woning. En biedt u een realistische kijk op de huizenmarkt.
Walter Living zoekt belangrijke data over de huizenmarkt. In 1 duidelijk rapport vindt u alle feiten in begrijpelijke taal. De data komen van onafhankelijke, openbare bronnen zoals het Kadaster en het CBS. In het rapport vindt u informatie over koopsommen van vergelijkbare huizen. En de marktontwikkeling van huizen in de omgeving. U ontvangt informatie over aandachtspunten van de woning, zoals de fundering. En de invloed van een verbouwing op de waarde van de woning. Kortom: alle openbare data voor u in 1 overzicht samengevat. Zo kunt u eenvoudig en snel zelf inschatten wat u de woning waard vindt. En bepalen of u een bod wilt uitbrengen. Bekijk een voorbeeld van een Woningrapport.
Tijdens de proefperiode van 7 dagen kunt u Woningrapport gratis gebruiken. Uw proefaccount loopt automatisch af. U zit dus nergens aan vast. Wilt u uw account blijven gebruiken? Kies dan voor een Walter Living abonnement. Bekijk de prijzen van de abonnementen.
U meldt zich aan voor een account bij Walter Living. Centraal Beheer is hierin geen partij. Wij bemiddelen alleen door u in contact te brengen met Walter Living. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Walter Living.
Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met Woningrapport wil Centraal Beheer u helpen om makkelijker een huis te vinden voor een goede prijs. En met een zeker gevoel een bod uit te brengen. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.
Nee. Woningrapport is voor iedereen die snel en gemakkelijk inzicht wil hebben in de woningmarkt. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst. Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living.
Onze partner Walter Living ontvangt geen persoonlijke gegevens van ons. U maakt zelf een account aan bij Walter Living. Walter Living geeft aan ons door wanneer u bij Walter Living een account opent en/of bij hen een abonnement afneemt en wanneer deze afloopt. Deze gegevens gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek.
Wilt u meer informatie, of bent u niet tevreden? U kunt Walter Living van 09.00 tot 17.00 uur via e-mail of WhatsApp bereiken. Mail naar: support@walterliving.com. Of stuur een WhatsApp-bericht naar telefoonnummer +31 20 244 31 25. Naar dit nummer kunt u alleen WhatsApp-berichten sturen.
Wij en onze partners proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het antwoord op uw vraag of de afhandeling van uw klacht. Dan kunt u voor meer informatie terecht op het Europese platform voor alternatieve geschilbeslechting. Of stuur een e-mail naar diensten@centraalbeheer.nl.
Voor Woningrapport werken wij samen met Walter Living. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Walter Living biedt de dienst aan.