Veelgestelde vragen 

Met Woningonderhoud wil Centraal Beheer u helpen uw woning in goede staat te houden. Binnen- en buitenschilderwerk zijn onderhoudswerkzaamheden die veel gedaan worden. Bij ons vindt u snel de juiste schilder voor binnen of buiten. U kunt online binnen 1 minuut zien wat een schilderklus voor uw type woning gemiddeld kost. Is uw interesse gewekt? Dan maakt u online binnen 10 minuten een uitgebreide prijsberekening. U ziet wat uw schilderklus kost. En kunt uw klus meteen aanbieden als u dat wilt. Wilt u liever dat de schilder bij u langskomt voor een offerte? Maak dan een afspraak. De schilder bekijkt het werk bij u thuis en maakt een uitgebreide offerte.

Mensen helpen doen we al meer dan 110 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Zoals RoadGuard, Klushulp en Woningonderhoud. Met Woningonderhoud wil Centraal Beheer u helpen uw woning in goede staat te houden. Schilderwerk is een belangrijke onderhoudsklus. Daarom bieden we dat als 1e aan. Komende tijd kunt u meer onderhoudswerkzaamheden verwachten.

Voor Woningonderhoud werken wij samen met onze partner MrFix. MrFix heeft een betrouwbaar netwerk van schilders in heel Nederland. Zo is er altijd wel een schilder bij u in de buurt. De schilders in het netwerk van MrFix zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of schilderbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De schilders zijn niet bij MrFix in dienst, maar maken deel uit van hun netwerk. De meeste schilders zijn Nederlandstalig. Sommige schilders spreken Engels. De schilder vraagt van tevoren aan u of dit een probleem is. Als dat zo is, gaat MrFix op zoek naar een andere schilder.
Nee, Woningonderhoud is er voor iedereen. Voor iedereen die snel en gemakkelijk een betrouwbare schilder zoekt voor onderhoud aan zijn huis. Voor Woningonderhoud werken we samen met MrFix. Laat u uw schilderwerk via hen uitvoeren? Dan gaat u een overeenkomst aan met MrFix en gelden de voorwaarden van MrFix.


[No text in field]
  • U kunt gemakkelijk zelf online een prijsberekening doen. In ongeveer 10 minuten weet u wat uw schilderklus kost en kunt u de klus aanvragen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.
  • Door onze samenwerking met MrFix heeft u toegang tot een landelijk netwerk van betrouwbare schilders. Klanten beoordelen de schilders gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.
  • Kwaliteit staat voorop en de schilders leveren goed werk. Gaat er toch iets mis? Laat het meteen weten en we lossen het samen op.
Voor een prijsberekening hoeft u niet thuis te blijven. U kunt gemakkelijk online zelf de prijs voor uw schilderwerk berekenen. Binnen 10 minuten ziet u wat de prijs is. En kunt u uzelf de uitgebreide prijsberekening mailen om nog eens rustig te bekijken. Wilt u liever dat de schilder langskomt om het werk te bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak. De schilder komt langs, bekijkt uw situatie en bespreekt uw wensen. Daarna stuurt hij u een offerte. De kosten hiervoor zijn € 50,- per uur. Geeft u de opdracht aan de schilder? En is de klus meer dan € 500,-? Dan krijgt u de kosten van de offerte terug. 
Als u aangeeft wanneer u uw schilderklus wilt laten uitvoeren, gaat MrFix voor u op zoek naar de juiste schilder. Schilder gevonden? Dan krijgt u een e-mail met een voorstel voor de startdatum. MrFix heeft meestal een schilder in het netwerk die binnen 2 weken kan starten. Gaat het om buitenschilderwerk? Dan moeten we rekening houden met de weersomstandigheden. En kan het langer duren voordat de schilder begint.
Nee, dat hoeft niet. U vult alleen de gegevens over het schilderwerk, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres in. Deze gegevens sturen wij naar MrFix. Zodat zij op zoek kunnen naar de juiste schilder. En u na het schilderwerk de rekening kunnen sturen.
Natuurlijk. Op de dag dat de schilder start, bekijken jullie samen het schilderwerk. Ziet de schilder iets dat afwijkt van de gegevens in de prijsberekening? Dan bespreekt hij dat met u. Zodat u goed weet waar u aan toe bent. De schilder weet dan precies wat het schilderwerk inhoudt en kan aan de slag. Als u dat wilt, houdt hij u op de hoogte van de voortgang via WhatsApp.
De schilder spreekt een tijdvak van 1 uur met u af. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Komt er toch iets tussen en wilt u de afspraak afzeggen? Bel MrFix op (070) 763 4300. Tot 24 uur voor de afspraak kunt u de afspraak zonder kosten afzeggen. Zegt u af binnen 24 uur voor de afspraak, dan brengt de schilder 1 uur in rekening. Dit geldt ook als de schilder op het afgesproken tijdstip voor een dichte deur staat. 
MrFix is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. U kunt natuurlijk 24 uur per dag online een prijsberekening maken en uw schilderklus aanvragen.
MrFix heeft een netwerk van schilders in heel Nederland. Maar het kan voorkomen er geen schilder beschikbaar is voor de periode waarin u uw schilderwerk wilt laten uitvoeren. MrFix neemt dan contact met u op om een oplossing te vinden.
Nee, de online prijsberekening is gebaseerd op de gegevens die u invulde. Op de dag dat de klus start, loopt de schilder samen met u de prijsberekening nog eens door. Zo weet u beiden goed waar u aan toe bent. Ziet de schilder op dag 1 iets dat afwijkt van de prijsberekening? Dan bespreekt hij dat meteen met u. En geeft hij aan of de prijs hierdoor verandert. De prijs is altijd inclusief arbeid, professionele materialen, huur van steigers tot en met de 2e verdieping en inclusief btw.  
De schilder trekt tijd uit om uw situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en een goede offerte te maken. Daar rekent hij € 50,- per uur voor. Geeft u de opdracht aan de schilder? En is de klus meer dan € 500,-? Dan krijgt u de kosten van de offerte terug. 
Woont u in een wijk waar parkeergeld betaald moet worden? Dan mag de schilder de parkeerkosten doorberekenen aan u. De parkeerkosten staan dan op de rekening die u ontvangt na het Woningonderhoud.
We begrijpen dat u uw schilderklus gewoon snel en goed geklaard wilt hebben. De schilders doen dan ook hun uiterste best. Tijdens het schilderwerk houdt de schilder u op de hoogte van de voortgang. Als er iets niet volgens uw wens gaat, kunt u dit gemakkelijk via WhatsApp doorgeven. MrFix, de schilder en u bespreken dan samen hoe jullie dit het beste kunnen oplossen. Komt u er samen niet uit? Dan regelt Centraal Beheer een gesprek om tot een goede oplossing te komen.
Alle schilders in het netwerk van MrFix hebben een Aansprakelijkheidsverzekering. Ontstaat er per ongeluk schade tijdens de klus, dan is de schilder daarvoor verzekerd. De schilder neemt contact op met zijn verzekeraar om de schade af te handelen.
Wij vragen alle klanten na de klus hoe ze het werk en de schilder waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. MrFix deelt de reviews ook met de schilders. Zo houden we samen de kwaliteit hoog. Het kan voorkomen dat de schilder niet de gewenste kwaliteit levert. MrFix gaat dan in gesprek met de schilder. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt de schilder uit het netwerk. Reviews zijn daarom heel belangrijk.
U ontvangt de rekening na afronding van het schilderwerk. MrFix stuurt u de rekening per e-mail toe. Voor grotere klussen kan de schilder u een voorschot vragen. Bijvoorbeeld voor materiaalkosten. MrFix stuurt u dan al eerder een rekening voor het afgesproken voorschot. 
In de e-mail met de rekening staat een link waarmee u de rekening via iDeal of met uw creditcard kunt betalen. Of u schrijft het bedrag over met de betaalgegevens die u in de e-mail vindt. 
U kunt 24 uur per dag online een prijsberekening doen of een afspraak met een schilder maken. Heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail naar woningonderhoud@centraalbeheer.nl of bel met onze partner MrFix op (070) 763 4300. Zij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Als u belt, kunnen we u sneller helpen.