Woning Onderhoudsadvies

Advies van een expert over woningonderhoud

 • Onafhankelijk en persoonlijk onderhoudsadvies en controle bij u thuis
 • Een 10-jarig onderhoudsplan met kosten en klussen voor nu en later
 • U betaalt eenmalig 299 euro voor Woning Onderhoudsadvies
We werken samen met Perfectkeur. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.
Woning Onderhoudsadvies

Voorkom gedoe door onnodige schade

Lekkage door lekke kitranden, schimmelvorming door niet goed werkende ventilatie of aanslag van mos op uw gevel door een kapotte dakgoot. Als u weet welk onderhoud uw huis nodig heeft, voorkomt dat veel gedoe en onnodige schade. Daarom helpen we u graag op weg, met onze dienst Woning Onderhoudsadvies.

3 redenen voor Woning Onderhoudsadvies

Met goed woningonderhoud heeft u nog jaren woonplezier. Zonder gedoe of ongemakken. Maar wat moet er dan aan onderhoud gebeuren en wanneer? Met Woning Onderhoudsadvies weet u precies wat uw huis nu en in de toekomst nodig heeft. 

Onafhankelijk onderhoudsadvies

Een expert komt bij u thuis

Een onafhankelijke expert van Perfectkeur komt bij u thuis. Met de expert kijkt u naar het onderhoud van uw woning. Wat heeft uw woning aan onderhoud nodig en wanneer? U krijgt tips en advies, ook over het onderhoud dat u zelf al gedaan heeft. Vragen? Stel ze gerust. De expert helpt u graag verder. De afspraak duurt ongeveer 45 minuten. 

Nu betalen, straks besparen

Eenmalig 299 euro

U betaalt eenmalig 299 euro. Voor dit bedrag ontvangt u een expert thuis, advies op maat en een 10-jarig onderhoudsplan. Een investering op de korte termijn, maar een besparing op de lange termijn! U weet namelijk precies waar u aan toe bent. Door bijvoorbeeld op tijd uw dakgoten te vervangen voorkomt u lekkage én hoge kosten voor het oplossen hiervan.

Inzicht in kosten voor nu en later

Onderhoudsplan voor 10 jaar

Na het bezoek van de expert ontvangt u het onderhoudsplan op maat voor 10 jaar met daarin het advies voor uw woning. Wat is de status van het onderhoud en wat is er wanneer nodig. Ook staat er in het onderhoudsplan wat de gemiddelde kosten (per onderdeel) van het onderhoud zijn. Zo kunt u het benodigde onderhoud inplannen en hiervoor gaan sparen. 

Ivo weet eindelijk wat zijn huis nodig heeft

Klant aan het woord

Voor onze klant Ivo was het onderhoud van zijn huis eigenlijk het fiksen van schades. Er was steeds weer wat aan de hand. ‘Door Woning Onderhoudsadvies heb ik eindelijk een goed beeld van wat ik aan onderhoud moet doen. En ik kwam achter gebreken waar ik zelf nooit achter was gekomen.'

Lees de ervaring van Ivo

Dit checkt de expert binnen en buiten het huis 

De onafhankelijk expert checkt in ongeveer 45 minuten de volgende punten van uw woning. 

Binnen het huis

 • Cv of andere warmwater voorziening
 • Meterkast
 • Rookmelders
 • Gasslang oven
 • Toegankelijke kruipruimte
 • Zichtbaar leidingwerk en elektra
 • Voegwerk en kitnaden
 • Houtwerk
 • Fundering
 • Schimmel
 • Sanitair
 • Airco

Buiten het huis

 • Dak
 • Schoorsteen
 • Lood
 • Gevel
 • Voegwerk en kitnaden
 • Zichtbare ventilatieroosters
 • Dakgoten
 • Afvoeren
 • Kozijnen
 • Deuren
 • Glaswerk
 • Schilderwerk

Woning Onderhoudsadvies in 3 stappen

 1. U wilt weten welk onderhoud uw woning nodig heeft en vraagt  onderhoudsadvies aan

 2. Een expert komt bij u thuis, controleert uw woning en beantwoordt uw vragen

 3. Na de afspraak krijgt u een 10-jarig onderhoudsplan met toekomstige klussen en kosten 

We werken samen met Perfectkeur. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.  

Veelgestelde vragen

Nee. Iedereen kan Woning Onderhoudsadvies bij Centraal Beheer aanvragen. U hoeft geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst.
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Perfectkeur. Wij bemiddelden hierin door u in contact te brengen met Perfectkeur. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Perfectkeur.
Voor Woning Onderhoudsadvies werken wij samen met Perfectkeur. Perfectkeur is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Net als Centraal Beheer dragen zij bij aan het woongenot van klanten. Met experts door het hele land helpen zij dagelijks klanten op een enthousiaste, snelle en zorgvuldige manier. Kwaliteit en vakmanschap, daar streeft Perfectkeur naar. Daarom zijn ze vrijwillig aangesloten bij brancheorganisatie Vakkundig Gekeurd. Deze organisatie controleert de kwaliteit van de keuringen. Daarnaast zijn de experts van Perfectkeur minimaal 10 jaar werkzaam in de bouw en intern opgeleid. Ieder jaar worden ze bijgeschoold.
Centraal Beheer biedt gemak. Naast verzekeringen en financiële producten, bieden we ook diensten die het leven makkelijker maken. We zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen, ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. Daarom helpen we u ook met het gemakkelijker maken van uw woningonderhoud.

Dagelijks spreken wij klanten die gedoe ervaren door schade aan hun woning. Dit is ontzettend vervelend. En zeker als het voorkomen had kunnen worden. Deze kennis hebben wij gebruikt om samen met Perfectkeur een nieuwe dienst te ontwikkelen: Woning Onderhoudsadvies. 
Ook voor nieuwbouwwoningen is Woning Onderhoudsadvies nuttig.  Zo zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw nieuwbouwwoning op pijl blijft en voorkomt u gedoe in de toekomst. In het onderhoudsplan op maat dat u ontvangt, ziet u precies wat u aan onderhoud moet doen en wanneer. 

Voor Woning Onderhoudsadvies betaalt u eenmalig €299,-.

U ontvangt de onafhankelijke expert thuis voor een adviesafspraak van ongeveer 45 minuten. En na de afspraak krijgt u een 10 jarig onderhoudsplan op maat. 

Onze partner Perfectkeur geeft aan ons door wanneer het Woning Onderhoudsadvies heeft plaatsgevonden. Wij gebruiken deze informatie onder meer voor klantonderzoek.

U kunt op werkdagen tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak uw aanvraag kosteloos annuleren. Bel naar Perfectkeur op (078) 684 9750 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Ja, dat kan. Als de expert bij u thuis is, controleert hij/zij ruim 25 punten van uw huis. Tijdens deze controle kunt u vragen stellen en geeft de expert advies. Heeft u vragen over andere punten aan uw huis, stel ze gerust. De expert kijkt met u mee. 
Wij en onze partners proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het antwoord op uw vraag of de afhandeling van uw klacht. Dan kunt u voor meer informatie terecht op het Europese platform voor alternatieve geschilbeslechting. Of stuur een e-mail naar duurzaamwoongemak@centraalbeheer.nl.

Neem gerust contact op

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar via diensten@centraalbeheer.nl of bel 055-5797676. 
We werken samen met Perfectkeur. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.