Woning Onderhoudsadvies

Advies van een expert over uw woningonderhoud

  • Expert komt bij u thuis
  • Persoonlijk onderhoudsadvies
  • Onderhoudsrapport na afloop
We werken samen met Perfectkeur. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Welk onderhoud heeft uw woning nodig? Het onderhouden van een woning is een hele klus. Met Woning Onderhoudsadvies ontdekt u wat uw woning aan onderhoud nodig heeft. Heeft u overal aan gedacht? En is het onderhoud in orde?

Hier helpen we u graag bij samen met onze partner Perfectkeur. Een expert komt bij u langs, controleert uw woning en geeft onderhoudsadvies. Na de afspraak ontvangt u een onderhoudsplan op maat. Zo weet u precies wat uw woning aan onderhoud nodig heeft.

€ 299,-
Vaste prijs

Woning Onderhoudsadvies

stap 1 proces

Vul uw gegevens in

stap 2 proces

Plan adviesafspraak: een expert komt bij u thuis

Ontvang onderhoudsplan

Handig om te weten over Woning Onderhoudsadvies

Welk onderhoud heeft uw huis precies nodig?

Op deze vraag krijgt u antwoord met Woning Onderhoudsadvies. Waar kijkt de expert precies naar? En wat staat er in het onderhoudsplan? We hebben het voor u op een rij gezet. 

Een expert komt bij u thuis

Een onafhankelijke expert van Perfectkeur komt bij u thuis. Samen met de expert kijkt u naar het onderhoud van uw woning. Wat heeft uw woning aan onderhoud nodig en wanneer? U krijgt tips en advies, ook over het onderhoud dat u zelf al gedaan heeft. Heeft u onderhoudsvragen? Stel deze gerust. De expert helpt u graag verder. De afspraak duurt ongeveer 45 minuten.

Advies over onderhoud

Hier kijkt de expert naar:

Binnen het huis
CV of andere warmwater voorziening, meterkast, rookmelders, gasslang oven, toegankelijke kruipruimte, zichtbaar leidingwerk, zichtbaar elektra, houtwerk, fundering, schimmel, sanitair, voegwerk, kitnaden en airco.
Buiten het huis
Dak, schoorsteen, lood, gevel, voegen, bestaande ventilatieroosters, dakgoten en afvoeren, kozijnen en deuren, glaswerk, schilderwerk en kitnaden.

Onderhoudsplan voor 10 jaar

Grote onderhoudsklussen kunnen nog weleens in de papieren lopen. Met het onderhoudsplan weet u dit gelukkig op tijd en kunt u zich hierop voorbereiden.

Het onderhoudsplan voor 10 jaar ontvangt u nadat de expert bij u thuis is geweest. Hierin staan de belangrijkste adviezen: over wanneer u welk noodzakelijk onderhoud kunt uitvoeren en een schatting van de kosten. De kosten zijn gebaseerd op een landelijk gemiddelde. Het onderhoudsplan ontvangt u binnen 1 week.

Kosten en planning

"Mooi overzicht gekregen"

“Mooi overzicht gekregen van de kosten en planning van het onderhoud. Nu kan ik zelf overwegen welke dingen ik nu ga oppakken en waar ik voor ga sparen.” Ömer, Amersfoort

Advies

“Ik kon gelijk mijn vragen stellen”

“Goed advies gekregen, ook over het onderhoud dat ik zelf gedaan heb. Nu weet ik zeker dat het goed is. Handig dat je gelijk al je vragen kunt stellen en de expert er alles over kan vertellen.” Christian, Apeldoorn

Kennis van expert

"Dit wist ik nog niet"

“Ik ben positief verrast door de kennis die de expert heeft. Ik ben veel te weten gekomen over mijn huis wat ik nog niet wist. Bijvoorbeeld dat de kitnaden lek zijn in de badkamer. Daar moet ik echt wat aan doen.” Nico, Amersfoort

Veelgestelde vragen

Voor Woning Onderhoudsadvies werken wij samen met Perfectkeur. Perfectkeur is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Net als Centraal Beheer dragen zij bij aan het woongenot van klanten. Met experts door het hele land helpen zij dagelijks klanten op een enthousiaste, snelle en zorgvuldige manier. Kwaliteit en vakmanschap, daar streeft Perfectkeur naar. Daarom zijn ze vrijwillig aangesloten bij brancheorganisatie Vakkundig Gekeurd. Deze organisatie controleert de kwaliteit van de keuringen. Daarnaast zijn de experts van Perfectkeur minimaal 10 jaar werkzaam in de bouw en intern opgeleid. Ieder jaar worden ze bijgeschoold.
Centraal Beheer biedt gemak. Naast verzekeringen en financiële producten, bieden we ook diensten die het leven makkelijker maken. We zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen, ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. Daarom helpen we u ook met het gemakkelijker maken van uw woningonderhoud.
Nee. Iedereen kan Woning Onderhoudsadvies bij Centraal Beheer aanvragen. U hoeft geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst.
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Perfectkeur. Wij bemiddelden hierin door u in contact te brengen met Perfectkeur. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Perfectkeur.
Ja, onze partner Perfectkeur geeft aan ons door wanneer het Woning Onderhoudsadvies heeft plaatsgevonden. Wij gebruiken deze informatie onder meer voor klantonderzoek.

U kunt op werkdagen tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak uw aanvraag kosteloos annuleren. Bel naar Perfectkeur op (078) 684 9750 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Hoe neem ik contact op?

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar onze partner Perfectkeur: planning@perfectkeur.nl. Perfectkeur neemt zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar (078) 684 9750 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.