Woning Onderhoudsadvies

Advies van een expert over woningonderhoud

  • Voorkom gedoe door onnodige schade
  • Krijg inzicht in de staat van uw woning en toekomstig onderhoud
  • Ontvang direct advies van een expert en een onderhoudsplan
We werken samen met Perfectkeur. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Lekkage door lekke kitranden, schimmelvorming door niet goed werkende ventilatie of aanslag van mos op uw gevel door een kapotte dakgoot. Het veroorzaakt gedoe door onnodige schade. 

299,-
eenmalig

Zo werkt Woning Onderhoudsadvies

Voor jaren woonplezier, zonder gedoe.

Ieder huis heeft onderhoud nodig. Ook nieuwbouwwoningen. Maar wat moet er gebeuren en wanneer? Die vragen beantwoordt de onafhankelijke expert die uw huis checkt op ruim 25 punten. U leest alles terug in het 10 jarig onderhoudsplan op maat. Deze krijg u na de afspraak. Wel zo fijn, zo weet u wat u te doen staat en woont u nog jaren met plezier in uw huis. Zonder gedoe of ongemakken. 

Een expert komt bij u thuis

Een onafhankelijke expert van Perfectkeur komt bij u thuis. Samen met de expert kijkt u naar het onderhoud van uw woning. Wat heeft uw woning aan onderhoud nodig en wanneer? U krijgt tips en advies, ook over het onderhoud dat u zelf al gedaan heeft. Heeft u onderhoudsvragen? Stel deze gerust. De expert helpt u graag verder. De afspraak duurt ongeveer 45 minuten. 

Wat kost en levert het op?  

U betaalt eenmalig 299 euro. Voor dit bedrag ontvangt u een expert thuis, advies op maat en een onderhoudsplan. Maar nog veel belangrijker; u krijgt inzicht in de status van het onderhoud van uw huis. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door bijvoorbeeld op tijd uw dakgoten te vervangen voorkomt u lekkage én hoge kosten voor het oplossen hiervan

Onderhoudsplan voor 10 jaar

Na het bezoek van de expert ontvangt u het onderhoudsplan op maat voor 10 jaar met daarin het advies voor uw woning. Wat is de status van het onderhoud en wat is er wanneer nodig. Zo kunt u onnodige schade (en hoge kosten) voorkomen en het benodigde onderhoud inplannen. Ook staat er in het onderhoudsplan wat de gemiddelde kosten (per onderdeel) van het onderhoud zijn. 

 

Woning Onderhoudsadvies in 3 stappen

stap 1 proces

Boek een adviesafspraak - een expert komt bij u thuis

stap 2 proces

Ontvang een 10 jarig onderhoudsplan - met advies voor uw huis 

Aan de slag met onderhoud - doe het zelf of laat het doen door een vakman 

Wat wordt er gecheckt? 

De onafhankelijke expert checkt in ongeveer 45 minuten de volgende punten van uw woning:

Controlepunten

Binnen het huis

Buiten het huis

CV of andere warmwater voorziening Dak
Meterkast Schoorsteen
Rookmelders Lood
Gasslang oven Gevel
Toegankelijke kruipruimte Voegwerk en kitnaden
Zichtbaar leidingwerk en elektra Zichtbare ventilatieroosters
Voegwerk en kitnaden Dakgoten
Houtwerk Afvoeren
Fundering Kozijnen
Schimmel Deuren
Sanitair Glaswerk
Airco Schilderwerk

Klanten over Woning Onderhoudsadvies

Kosten en planning

"Mooi overzicht gekregen"

“Mooi overzicht gekregen van de kosten en planning van het onderhoud. Nu kan ik zelf overwegen welke dingen ik nu ga oppakken en waar ik voor ga sparen.” Ömer, Amersfoort

Advies

“Ik kon gelijk mijn vragen stellen”

“Goed advies gekregen, ook over het onderhoud dat ik zelf gedaan heb. Nu weet ik zeker dat het goed is. Handig dat je gelijk al je vragen kunt stellen en de expert er alles over kan vertellen.” Christian, Apeldoorn

Kennis van expert

"Dit wist ik nog niet"

“Ik ben positief verrast door de kennis die de expert heeft. Ik ben veel te weten gekomen over mijn huis wat ik nog niet wist. Bijvoorbeeld dat de kitnaden lek zijn in de badkamer. Daar moet ik echt wat aan doen.” Nico, Amersfoort

Veelgestelde vragen

Voor Woning Onderhoudsadvies betaalt u eenmalig €299,-.

U ontvangt de onafhankelijke expert thuis voor een adviesafspraak van ongeveer 45 minuten. En na de afspraak krijgt u een 10 jarig onderhoudsplan op maat.

Ook voor nieuwbouwwoningen is Woning Onderhoudsadvies nuttig.  Zo zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw nieuwbouwwoning op pijl blijft en voorkomt u gedoe in de toekomst. In het onderhoudsplan op maat dat u ontvangt, ziet u precies wat u aan onderhoud moet doen en wanneer. 
Centraal Beheer biedt gemak. Naast verzekeringen en financiële producten, bieden we ook diensten die het leven makkelijker maken. We zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen, ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. Daarom helpen we u ook met het gemakkelijker maken van uw woningonderhoud.

Dagelijks spreken wij klanten die gedoe ervaren door schade aan hun woning. Dit is ontzettend vervelend. En zeker als het voorkomen had kunnen worden. Deze kennis hebben wij gebruikt om samen met Perfectkeur een nieuwe dienst te ontwikkelen: Woning Onderhoudsadvies. 
Voor Woning Onderhoudsadvies werken wij samen met Perfectkeur. Perfectkeur is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Net als Centraal Beheer dragen zij bij aan het woongenot van klanten. Met experts door het hele land helpen zij dagelijks klanten op een enthousiaste, snelle en zorgvuldige manier. Kwaliteit en vakmanschap, daar streeft Perfectkeur naar. Daarom zijn ze vrijwillig aangesloten bij brancheorganisatie Vakkundig Gekeurd. Deze organisatie controleert de kwaliteit van de keuringen. Daarnaast zijn de experts van Perfectkeur minimaal 10 jaar werkzaam in de bouw en intern opgeleid. Ieder jaar worden ze bijgeschoold.
Nee. Iedereen kan Woning Onderhoudsadvies bij Centraal Beheer aanvragen. U hoeft geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst.
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Perfectkeur. Wij bemiddelden hierin door u in contact te brengen met Perfectkeur. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Perfectkeur.
Onze partner Perfectkeur geeft aan ons door wanneer het Woning Onderhoudsadvies heeft plaatsgevonden. Wij gebruiken deze informatie onder meer voor klantonderzoek.

U kunt op werkdagen tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak uw aanvraag kosteloos annuleren. Bel naar Perfectkeur op (078) 684 9750 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Hoe neem ik contact op?

Vraag onderhoudsadvies aan met de knop hieronder. 

Vraag advies aan

We werken samen met Perfectkeur. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin. 

Wilt u meer informatie?  Stuur dan een e-mail naar onze partner Perfectkeur; planning@perfectkeur.nl. Perfectkeur neemt zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar (078) 684 9750 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.