Doe de Waterchallenge

We gebruiken allemaal liters water per dag. Om te douchen, de vaat te doen of de planten (buiten) water te geven. Het zuiveren van dat water kost veel geld en energie. Bovendien was het nog niet eerder zo droog in deze tijd van het jaar. En is er zelfs sprake van een dreigend watertekort deze zomer. Redenen genoeg om ons waterverbruik te verminderen.

  • Verklein je watervoetafdruk
  • Leer hoeveel water je verbruikt
  • Ontvang iedere dag leuke tips en weetjes

Wij geloven dat een duurzamere leefomgeving (en wereld) begint bij jezelf 

En dat je met kleine stapjes al een groot verschil kunt maken. Zeker als we dat allemaal doen! Want weet jij hoeveel water je per dag gebruikt? En ook hoeveel water je kunt besparen? Wij gaan je daarbij helpen! 

Waterchallenge

Wij willen jou en de rest van Nederland helpen om duurzamer te leven. En daarom organiseren we deze Waterchallenge. De inzichten gebruiken we om verder te werken aan een nieuw product. Wat dat precies is? Dat weten we nog niet. Houd ons vooral in de gaten.  

Meld je aan. Let's get sustainable now!

Geen paniek: je mag nog steeds douchen, wassen en de vaat doen.  We gaan je alleen helpen om bij deze dagelijkse dingen het gebruik van water te verminderen. Aan de hand van tips, weetjes en leuke opdrachten leer je in 1 week dat water besparen best makkelijk is. En dat je met kleine stapjes grote impact kunt hebben op  een duurzamere leefomgeving!  
 

Doe mee via Facebook of Instagram messenger

Dagelijks ontvang je opdrachten, tips en leuke weetjes van de Waterchallenge. Zo werkt het: 
 
Meld je aan 
 Je krijgt direct bericht via Facebook of Instagram
 Je ontvangt 7 dagen iedere dag een opdracht om 16.30 uur voor de dag erna